Početna VIJESTI 2022. U ZADRU ĆE DOČEKATI I PREKO 600 TURISTA Zadrane i njihove...

2022. U ZADRU ĆE DOČEKATI I PREKO 600 TURISTA Zadrane i njihove goste zabavljat će ‘A strana’

Photo: Bojan Bogdanić

Sutra zaboravljamo na sve brige i s dobrim željama dočekujemo 2022.godinu. Oni koji se odluče na doček na otvorenom, u Zadru će imati priliku plesom i pjesmom ispratiti 2021.godinu na Trgu Petra Zoranića uz nastup mlade talentirane ekipe iz A strane, dok će već u jutarnjim satima posjetitelje zabavljati prekaljeni jazzeri Black coffee.

“Kao što smo imali i do sad zanimljiv program, tako će biti i sutra na Adventu u Zadru. Koncert grupe ‘A strana’ održat će se od 22:30 pa sve do 1:30. Samim time mislim da će Zadrani imati lijepu mogućnost zabave. Što se tiče jutarnjeg programa, imamo Black coffe i malo jazza za zagrijavanje. Vjerujem da će svi Zadrani uživati u programu”, kaže direktor Turističke zajednice grada, Mario Paleka.

Osim Zadrana, u programu će uživati i njihovi gosti:

“Gostiju ima što ugodno iznenađuje. Nešto više od 600 gostiju je na području grada, a to su mahom tradicionalni gosti – Slovenci, Austrijanci i nešto Nijemaca”, kaže Paleka.

Prvi dan 2022.godine je ujedno i zadnji dan programa Adventa u Zadru, a posjetitelje će zabavljati grupa Kanela:

“Obzirom da smo niz godina imali grupu Kanela, I ove godine smo se odlučili za njih. Vjerujem da će zagrijati posjetitelje isto kao večer prije A strana”, zaključuje Paleka.