Početna LIFESTYLE ADVENT NA VIŠNJIKU U tijeku posljednje pripreme uoči otvorenja u srijedu

ADVENT NA VIŠNJIKU U tijeku posljednje pripreme uoči otvorenja u srijedu

Program “Advent na Višnjiku” počinje u srijedu, a u tijeku su posljednje pripreme. U srijedu na Dan grada Zadra svoja vrata otvara Zimski park, u sklopu kojeg će biti klizalište, lunapark, ugostiteljska šetnica, sajam knjiga i nastup AKA Crescendo.

Trajanje Adventa na Višnjiku planirano je od 24. studenog do 15. siječnja, na površini od 20-ak tisuća metara četvornih.

Direktor ŠC Višnjik Denis Karlović ističe da je glavni sadržaj veliko klizalište na površini od 800 metara četvornih:

„Program će se prostirati na prostoru od 20 tisuća metara četvornih i pokušavamo se prilagoditi trenutnoj situaciji i pridržavanju epidemioloških mjera, a svi su dobrodošli“, kaže Karlović i ističe kako ove godine uz klizalište kreću i sa skijalištem i sanjkalištem. Također, tu je i lunapark kao i tri Adventske kućice uz cjelodnevni program.

„Prije tri godine započeli smo s programom za najmlađe, a klizalište je tada koristilo više od 20 tisuća građana. Ove godine to pokušavamo dodatno unaprijediti i obogatiti. Prvenstveno smo usmjereni na djecu kojoj želimo ponuditi što veću sportsku ponudu i animirati ih za sportove koji nisu karakteristični za ovo podneblje“, pojašnjava Karlović.

Ističe i kako će se vikendima održavati glazbeni program, a fokus će biti na zadarskim izvođačima koji će na ovaj način dobiti priliku da se predstave publici.