Početna ZABAVA BESPLATNO TESTIRANJE PRIJE KONCERTA ROCK THE OPERA!

BESPLATNO TESTIRANJE PRIJE KONCERTA ROCK THE OPERA!

Glazbeni spektakl Rock The Opera, koji je već oduševio cijeli svijet, nastupit će po prvi puta u splitskoj Spaladium areni 5. Veljače, te u Zadru, 6. veljače u dvorani Krešimir Ćosić , dok će zagrebačka publika imat priliku 7. veljače u Lisinskomuživati u reprizi koncerta koji je održan koncem prošle godine, no nije bilo dovoljno ulaznica za sve zainteresirane,

“Rock The Opera” stekla je popularnost jer vas na dva sata vraća u slavne dane rock muzike ali ovaj put u fascinantnom aranžmanu, uz pratnju Zagrebačke filharmonije, pod dirigentskom palicom Friedemannea Riehlea. Na koncertu će nastupiti i vokalni solisti Leanne Jarvis i Maky te specijelni gost Dino Jelusić.

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji zvuka, aranžmanima koji oduzimaju dah i najboljim glazbenicima i iz klasičnog i iz rock svijeta, „Rock The Opera“ donijet će vam rock kakav nikada prije niste čuli, s najvećim poštovanjem prema izvornoj pjesmi i njezinoj važnosti te povijest glazbe, a uz veličanstvenost koju može donijeti samo puni filharmonijski orkestar. Projekt se bazira na najvećim svijetskim klasičnim rock hitovima Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, AC / DC, Rainbow, U2 i mnogim drugima.

Koncert nudi neponovljivo iskustvo koji na unikatan i jedinstven način izvođenja svjetskih poznatih glazbenih djela publici daje fantastičnu atmosferu i ambijent. 

Jedan od najzaslužnijih osoba za održavanje ovog projekta je njemački dirigent Friedemanne Riehle te od spektakularnog prvijenca u Bečkoj Operi, “Rock the Opera” nastavila je prenositi energiju u brojne dvorane i gradove diljem Europe.

Projekt “Rock the Opera” od svog nastanka bilježi nevjerojatne uspjehe diljem Europe te je napunio brojne dvorane. Glazbeni spektakl imao je premijeru i u Hrvatsku te su koncerti održani u Trogiru, Šibeniku i Opatiji, a posljednji put se napunila Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog u listopadu prošle godine.

Ulaz za navedeni glazbeni spektakl obavljat će se prema važećim epidemiološkim mjerama koje će biti određene od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite u periodu održavanja koncerta. Naše kupce ćemo pravovremeno obavještavati o svim dopunama i izmjenama vezanim uz COVID mjere,  te sve promjene ili izmjene koje će se eventualno dogoditi a vezane su za sam ulaz na koncert odnosno u navedene dvorane.

VAŽNA OBAVIJEST:

Za prisustvovanje koncertu, uz kupljenu ulaznicu, treba priložiti COVID potvrdu u elektroničkom ili pisanom obliku ili uz BRZO ANTIGENSKO TESTIRANJE (koje će se obavljati besplatno na ulazu, o trošku organizatora koncerta).