Početna PROMO BLIŽI VAM SE MIROVINA? MARTINO zastupanje d. o. o. zna sve odgovore...

BLIŽI VAM SE MIROVINA? MARTINO zastupanje d. o. o. zna sve odgovore na pitanja o isplati mirovine!

Približava se vrijeme vašeg odlaska u mirovinu? Krajnje je vrijeme da saznate više o načinima isplate i pobrinete se za svoju budućnost! 

Bračni ste partner korisnika mirovine, nezaposlena osoba bez primanja ili partner u izvanbračnoj zajednici?

Znate li da možete iskoristiti jednokratnu isplatu od 15% sredstava prilikom odlaska u mirovinu? 

Što je povoljnije: sredstva iz II stupa vratiti u I. stup i primati mirovinu samo iz sustava generacijske solidarnosti ili ostati u II. stupu i primati obje mirovine iz I. i II. stupa,  što se događa s mojim sredstvima iz II. stupa ako se odlučim za mirovinu samo iz I. stupa?

PITANJA JE PUNO!

Odgovore na ova i ostala pitanja zna  MARTINO zastupanje d. o. o. – agencija za zastupanje u osiguranju, na adresi Ulica Domovinskog rata 6, Zadar ili na brojeve telefona 023 231 610, 098 331 619, 095 540 4283 te na mail adresi info@martino-zastupanje.hr. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 8:00 do 18:00 sati.

Donosite svoje odluke informirano jer samo se jednom ide u mirovinu!

Želimo biti partner s kojim budući umirovljenici mogu otvoreno komunicirati o svim pitanjima vezanima uz mirovinu jer donošenjem dobrih odluka danas, utječemo na bolju budućnost kasnije.

Informirajte se kod nas potpuno besplatno o svim mogućim rješenjima vezanim za ostvarenje sigurne budućnosti kroz razne dobrovoljne opcije štednje kako za mirovinu tako i za buduće životne želje i ciljeve.