Početna SPORT BOXING WITH RINGS Rekreacija s elementima borilačkih vještina by Denis Gregov

BOXING WITH RINGS Rekreacija s elementima borilačkih vještina by Denis Gregov

Iako se po vremenskim prilikama baš i ne bi reklo, kalendarski smo već debelo zagazili u jesen. Pa ukoliko u zadnje vrijeme misli lete prema tome kako otopiti kilogram-dva viška nakupljenih tijekom godišnjeg, ljetnog, odmora, sasvim je sigurno kako je fitness rekreacija jedna sjajna ideja.

A tko o tome bolje zna od iskušanog trenera borilačkih vještina Denisa Gregova Grge, idejnog začetnika i pokretača jednog novog oblika i koncepta rekreacije, Boxing with rings, u kojoj je, pazite sad, spojio rekreaciju s elementima borilačkih vještina.

– Boxing with rings je rekreacija koju sam osmislio u konceptu rada s fokuserom koji sam patentirao prije nekoliko godina. Ideja da realiziram i predstavim ovu vrst rekreacije rodila se u mojoj glavi još prije deset godina. Mislim da je sad sve sjelo na svoje mjesto i da je vrijeme da se to predstavi u praksi – kaže Gregov i objašnjava kome je sve namijenjena ovakav vid rekreacije.

Denis Gregov Grga

– U cijelom tom konceptu važno je da se u sklopu treninga može obuhvatiti i boksače i sve one koji žele naučiti boksati. Boxing with rings je ustvari rekreacija kroz pokret. Svi elementi treninga rade se sa fokuserom, a s njim se rade i vježbe zagrijavanja kao i korektivne vježbe. Tu govorimo o rekreativcima. Za one koji žele otići na jedan viši nivo, odnosno one koji žele naučiti i boksati, interval treninga se produlji, malo se ozbiljnije radi. Općenito je uključen i rad na vrećama, rad sa fokuserom i slično.

Ukratko, Boxing with rings namijenjen je za sve one koji se žele rekreirati kroz elemente borilačkih sportova i sve one koje to zanima, kako se izvode udarci rukom, nogom ili koljenom, na pravom su mjestu.

Ako vas je sve ovo skupa malo zainteresiralo i ako se želite pronaći u ovom vidu rekreacije, uključite se na treninge koji se u Fitness klubu Flex u Ričinama održavaju ponedjeljkom, srijedom i petkom od 17 sati.

Za više informacija zovite nabroj mobitela: 091/907-2381.