Početna ZABAVA Brlog craft bar & shop po osmi put organizira Craft market! 12.11.2022....

Brlog craft bar & shop po osmi put organizira Craft market! 12.11.2022. od 11 sati

Ove sunčane subote se na jednom mjestu ponovno udružuju mali obrtnici, umjetnici, kreativci sa zadarskog područja, kontinenta i otoka. Imat ćete priliku razgledati, popratiti i kupiti  unikatne rukotvorine, prirodne proizvode i jedinstvene radove  više od 10 izlagača, a moći će se pronaći jedinstveni odjevni predmeti brlogovih buvljakuša.

Žedni nećete biti jer su tu uvijek prisutne Brlog pive, ali da ne bi ostali gladni, Brlog ekipa vam priprema Kulinarski kutak u kojem će biti pripremljene gastro delicije od strane kuhara Igora Kozličića i Stipe Bujasa:  belgijske mesne okruglice u toču od crnog piva te falafel u lepinji sa namazom od mrkve i povrćem. Ručak starta od 13 sati!

Uvijek prisutni Kreativni kutak ovaj put u duhu nadolazećih blagdana, priprema razmjenu božićnih ukrasa i dekoracija u kojoj mogu svi sudjelovati, a tko zna možda nešto i izraditi na licu mjesta!

Ako imate doma ili u šupi neke kuglice, mašnice, vrpce, ukrase koji su vam dosadili, ne trebaju vam ili samo želite nekoga drugog razveseliti, donesite što imate i neka veselje počne! A možda naðete i za sebe i svoje bližnje neki novi ukras!

Pomozite Brlog craft baru & shopu da podržimo male obrtnike i poduzetnike u našoj sredini te da Vašim doprinosom povećamo održivu i cirkularnu ekonomiju uz ugodno druženje.

Vidimo se ovu subotu, 12. studenog 2022., od 11 h pa dok nam bude dobro, poručuju iz Brlog Zadružne pivovare.

Sve novosti i satnicu oko nadolazećeg Marketa popratite na Brlog craft bar & shop facebook stranici.