Početna FILM „BRLOG“ SE SPREMA ZA ZIMU Već od idućeg tjedna kreće zabava u...

„BRLOG“ SE SPREMA ZA ZIMU Već od idućeg tjedna kreće zabava u zatvorenom uz čitav niz evenata, kvizova, slušaonica i brojnih iznenađenja

Proteklih nekoliko tjedana vrijedna ekipa Brlog Brew bara neumorno je radila na preuređivanju unutarnjeg dijela, a već od idućeg tjedna moći ćete se ugrijati u Brlogu uz odlično pivo.

Iz Brloga najavljuju i brojna zanimljiva događanja jer uvode bogati program. Sve zaljubljenike u pivo i one željne dobrog društva i odlične atmosfere, uskoro u preuređenom prostoru očekuju razni eventi – od kvizova, slušaonica, jazz večeri, izložbi, art događanja, šaha do degustacija kave, prezentacija piva, knjiga/poezije/fotografije i drugih iznenađenja.

Malo tko ne zna za priču koja se zakotrljala 2016. godine, a pokrenule su je poduzetnice Ana Teskera i Maja Šepetavec – koje stoje iza prve zadružne craft pivovare u Hrvatskoj. Priča o pivovari “Brlog” započela je u malom stančiću kada su Ana i Maja pokrenule crowdfunding kampanju, a danas zadruga broji 90 suvlasnika i za sebe kažu da su tvrdoglavi optimisti. Brlog ima i vlastitu kušaonicu na adresi Andrije Hebranga 6.

Brlog Brew Bar na Voštarnici dobro je poznata lokacija svim ljubiteljiima domaćeg craft piva, a privlači ne samo odličnim i maštovitim okusima pive poput “Plavuše” i “Neposlušne”, već i opuštenom atmosferom, veselom ekipom i zanimljivim događanjima.

U Brlogu se neprestano kuhaju novi okusi, ali i nove ideje. Tako su primjerice cijelo ljeto vrijedno radili na novim limitiranim pivskim specijalitetima, takozvanoj „Small batch“ seriji u sklopu koje su izbacili i „Ninsku Gose“ i „Marasku Sour“ inspirirane lokalnim namirnicama.

Brlog ekipa punom parom radi na preuređenju kušaonice te priprema brojna iznenađenja – kako u okusima tako i događanjima u što ćete se i sami imati priliku uvjeriti vrlo brzo.

Uz Brlog zima neće biti ni duga ni hladna, a nađite i vi u njemu svoj kutak na adresi Andrije Hebranga 6.