Početna O/SIGURAN BUDI O/SIGURAN: Za život bez iznenađenja uz Wüstenrot

BUDI O/SIGURAN: Za život bez iznenađenja uz Wüstenrot

Wüstenrot stambena štedionica pripremila je posebnu ponudu za sve građane neovisno o statusu klijenta. Između ostalog, tu su povoljni gotovinski krediti s kamatom već od 4,7%, atraktivna štednja, kao i životna osiguranja uz posebne pogodnosti.

Kupnja kuće ili stana, izgradnja, preuređenje stambenog prostora, uređivanje nekretnine namijenjene turističkoj djelatnosti su velike životne odluke, ali Wüstenrot je moderna štedionica koja ima rješenja za sve stambene potrebe postojećih klijenata ali i novih, jer u svojoj ponudi imaju  i klasične stambene kredite za koje nije potrebno imati status štediše.

Drugim riječima: krediti uz fiksnu kamatnu stopu za cijelo vrijeme otplate su dostupni odmah! Wüstenrot je pripremio poklon iznenađenja za sve koji ovaj mjesec dođu do ureda u Zadru, 112. brigade (u zgradi TIZ-a) i sklope ugovor o štednji ili ugovore policu osiguranja (štednu, riziko).

O cjelokupnoj ponudi i novostima razgovarali smo s regionalnom menadžericom za južnu Hrvatsku gđom Marijom Sikiricom!

Koje nam je novosti  pripremio Wüstenrot?

„Ovdje je bitno napomenuti da u ponudi imamo sve: štednju uz atraktivnu kamatu (obzirom na kamate na tržištu, naša kamata na štednju nema nikakve troškove), kredite uz fiksnu kamatu do 25 godina, životno osiguranje te sve ostale proizvode banaka partnera (DMF, zdravstveno osiguranje, osiguranje imovine). Konkretno za sve naše štediše i korisnike kredita pripremili smo posebnu ponudu preko naših banaka partnera gdje gotovinski kredit, kojim mogu objediniti sve svoje dosadašnje kredite, mogu dobiti s kamatom već od 4,7%.“

Zašto se ovaj mjesec definitivno isplati nazvati  Wüstenrot, tj.  0800-200-500?

„Tijekom ovog mjeseca pripremili smo posebnu ponudu za sve građane neovisno o statusu klijenta, čime se omogućava korištenje kredita uz fiksnu kamatu bez obzira na vlastita sredstva. Naravno, tu je i naša atraktivna štednja obzirom na trenutne kamate na tržištu sa kamatom do 0,70% godišnje. Dakako, ovdje vrijedi napomenuti i Wustentot  police životnog osiguranja, štedne, a i riziko rizika što ponudu čini još zanimljivijom. Tu su naravno i osiguranja od teških bolesti i stanja gdje osiguranik za prvu godinu osiguranja dobiva pokriće od 30 eura gratis.Danas je Wüstenrot pripremio poklon iznenađenja – poklon bon od 100 kn onim klijentima koji dođu do našeg ureda u Zadru 112. brigade (u zgradi TIZ-a) i sklope ili ugovor o štednji ili ugovore policu osiguranja (štednu, riziko).“

Što nam možete reći o Wüstenrot životnom osiguranju?

„Pod sloganom „Za život bez iznenađenja“, Wüstenrot životnom osiguranju do konca lipnja svima koji ugovore policu osiguranja koja uključuje i pokrića od teških tjelesnih stanja i oboljenja poklanja 30 eura pokrića kroz policu (znači iznos se umanjuje u prvoj godini za 30 eura).

Životno osiguranje spada u kategoriju najodgovornijih odluka koje u životu možete donijeti. Životni scenariji su nepredvidljivi i jedinstveni, kako dobri tako i oni loši. Briga za vlastitu budućnost i budućnost svoje obitelji, važna je poput brige za zdravlje i održavanja kvalitete svakodnevnog života.
Povjerenje u javni mirovinski sustav već dugo vremena s razlogom kopni, a isto se iako sporije dešava i sa sustavom javnog zdravstvenog osiguranja. Budućnost sa sobom donosi predviđene i nepredviđene potrebe. Lijepe stvari u budućnosti uglavnom su prijelomni događaji u životu pojedinca i njegove obitelji, okoline. Punoljetnost, matura, diploma, zaposlenje, vjenčanje, rođenje djeteta, kupnja prve nekretnine, selidba, promjena posla, napredovanje na poslu, podizanje i školovanje djeteta, adaptacija kuće ili stana…
Ovi događaji kod odgovorne, punoljetne, zaposlene osobe trebaju biti okidač za razmišljanje o ugovaranju životnog osiguranja.

Mala mirovina i nemogućnost održavanja razine kvalitete života po umirovljenju; nezgoda bilo koje vrste koja može prouzročiti privremenu ili trajnu nesposobnost za rad, pa čak i za obavljanje normalnih životnih funkcija; invaliditet; liječenje i boravak u bolnici; kritične bolesti i stanja prouzrokovana bolestima, stanja su i životne situacije koje iziskuju dodatne i svakim danom sve veće troškove za potencijalnog osiguranika i posredno njegovu obitelj i užu okolinu, ovisno o njegovoj stvarnoj situaciji. Najteže direktne i indirektne posljedice po obitelj ili okolinu potencijalnog osiguranika prouzročit će njegova smrt.

Dvije ključne riječi koje se povezuju uz životno osiguranje jesu budućnost i sigurnost – «sigurnija budućnost». Ona je prepuštena na izbor pojedincu, prilagođena njegovim mogućnostima s obzirom na visinu njegovih primanja. Pravovremena odluka o sklapanju ugovora o životnom osiguranju bitan je dio kulture odgovornog ponašanja prema onima do kojih nam je stalo, prema sebi samima i u kontekstu odnosa prema novcu. Wüstenrot životno osiguranje d.d. mudar je izbor kvalitetnog  životnog osiguranja.“

Kakve rezultate što se tiče stambene štednje i plasiranih kredita bilježi Wüstenrot stambena štedionica?

Vlastiti stan više ne mora biti samo san! Fokus Wüstenrot stambene štedionice u ovoj godini je na financiranju stambenih potreba naših klijenata uz naravno dugoročno održivo prikupljanje depozita. Wüstenrot čini 5% svih stambenih kredita isplaćenih u Hrvatskoj (ukupno banke, štedionice itd), a takav udio nas svrstava u 7 – 8 najvećih kreditora stambenih potreba u Hrvatskoj.“

 Wüstenrot nudi fiksne kamatne stope na kredite. Na koji vremenski period?

„Ono što odlikuje  Wüstenrot stambenu štedionicu su fiksne kamatne stope cijelo vrijeme otplate (20 do 25 godina) za razliku od drugih financijskih institucija koje nude fiksnu kamatu samo na početnih 5-6 godina. Dodatnu povoljnost nudimo klijentima koji su u prilici priložiti i vlastita sredstva, naime oni imaju mogućnost sami izabrati kamatnu stopu svoga kredita. Realizacija kredita je brza i jednostavna, a nije zgorega napomenuti kako se kamata obračunava samo na preostali iznos glavnice, isto tako da  se interkalarna kamata ne naplaćuje, troškovi kredita su već uključeni u otplatnu ratu (ništa se ne plaća dodatno) i ne uvjetuje se otvaranje novih tekućih računa, a u slučaju prijevremene otplate kredita nema dodatnih troškova.

Posebnu povoljnost nudimo vlasnicima apartmana i drugih objekata namijenjenih iznajmljivanju!“

Što sve Wüstenrot financira?

„Kupnja kuće ili stana, preuređenje stambenog prostora, uređivanje nekretnine namijenjene turističkoj djelatnosti, to su velike životne odluke, ali Wüstenrot je moderna štedionica koja ima rješenja za sve stambene potrebe postojećih klijenata ali i novih, jer u svojoj ponudi imamo i klasične stambene kredite za koje nije potrebno imati status našeg štediše, drugim riječima: krediti su dostupni odmah!

Ono što bih posebno napomenula da zapravo financiramo i izgradnju te da je za isto dovoljan zalog građevinsko zemljište na kojem se gradi (većina banaka to ne financira dok se objekt ne izgradi). Naravno, da financiramo i opremanje nekretnina te prebivamo skupe kredite uzete kod drugih banaka odnosno štedionica.“

Za sve dodatne informacije slobodno posjetite ured u Zadru na adresi 112. brigade 1 u zgradi TIZ – a ili na 0800-200-500 ili 023-305 183.

www.wuestenrot.hr