Početna VIJESTI BUNGEE JUMPING S MASLENIČKOG MOSTA Sezonu adrenalina u subotu otvara Marijo Možnik

BUNGEE JUMPING S MASLENIČKOG MOSTA Sezonu adrenalina u subotu otvara Marijo Možnik

FOTO: noviradio.hr

U subotu 26.lipnja u 14 sati  počinje sezona bungee jumpinga s Masleničkog mosta.  Sezonu adrenalina i ove godine otvorit će naš proslavljeni gimnastičar Marijo Možnik, a svoju odvažnost u skoku s 56 metara visokog Masleničkog mosta pokazat će i Miss sporta za 2020. godinu Anja Ožanić, Miss fotogeničnosti sporta za 2021. godinu Nina Vuković, a skakat će i Miss  Supranational Marinela Grljušić, najavio je za Novi radio jedan od instruktora skokova Danko Zimic.

FOTO: noviradio.hr

„Naš prvi skakač će biti Marijo Možnik koji svake godine otvara sezonu.  On je jedini u svijetu koji je skočio trostruki salto naprijed i trosruki salto unatrag s uronom u more“, rekao nam je Zimic te dodao kako je Maslenički most, osim što je najveći most za adrenalinske skokove u Hrvatskoj, specifičan i po tome što se skakači poslije skoka ne dižu na most dizalicom već se spuštaju u gumenjak. „Tako svi koji će skakati imaju i vožnju kanalom do obale – kompletan doživljaj“, kaže Zimic podsjećajući kako je bungee s Masleničkog mosta uvršten među deset najljepših na svijetu upravo zbog pogleda na kanal i Novigradsko more.

 „Svaka osoba koja skače doživjet će vrhunski adrenalin jer je bungee jumping kralj ekstremnih sportova. Popnete se na platformu i sami odlučujete o skoku, sami pobjeđujete strah. Većina koji se okušaju u skoku vraćaju se jer žele ponovno doživjeti to uzbuđenje. Svatko tko skoči nam je najbolja reklama. Moram pohvaliti ljude koji imaju strah od visine i dolaze skakati bungee da se oslobode tog straha. To su najhrabriji ljudi na svijetu. Oni se suoče sa strahom i izađu kao pobjednici“, zaključuje Zimic.

Ovo je inače 17.sezona bungee jumpinga s Masleničkog mosta. Čim je most obnovljen 2005.godine postavljena je konstrukcija i krenulo se sa skokovima.