Početna GLAZBA CENTAR ZA KREATIVNE INDUSTRIJE Naelektrizirajte se uz One Possible Option –...

CENTAR ZA KREATIVNE INDUSTRIJE Naelektrizirajte se uz One Possible Option – eksplozivne i autentične riječke rockere

Nakon uspješne organizacije Rock&Off turneje u sklopu koje su u Zadru premijerno nastupili Miach i DJECA! u dvoranu Centra za kreativne industrije stiže još jedan izniman riječki četverac – One Possible Option.

Bend okupljen 2011. godine čine pjevač Deni Kasapović, gitarist Zdravko Kasapović, bubnjar Dejan Adamović i basist Boris Brailo koji svoj glazbeni izričaj opisuju kao rock sa modernim i slobodnim pristupom zvuku kojem su na prvom mjestu pjesma i autentičnost.

Album prvijenac ”No King” (2020, Cro Rec) osvojio je publiku i kritiku te bendu donio 4 nagrade: Singl i Izvođač godine (Ri Rock), Najbolja nova grupa (Music Pub, Hrvatski Radio) i Album godine (Soundreport) i ukupno 9 nominacija, između ostalih i za Rock & Off Izvođača. ”No King” se našao i među najboljim izdanjima godine na listama Nacionala, Novog Lista, Slobodne Dalmacije, Glasa Slavonije te portala Ravno do dna i Soundguardian.U Zadar stižu uoči objave drugog studijskog albuma koji bi svjetlo dana trebao ugledati početkom 2024. godine, a kojeg će zadarska publika među prvima imati prilike čuti uživo 21. listopada u Centru za kreativne industrije s početkom u 21 sat.

Ulaznice po cijeni od 5 EUR mogu se kupiti:

O Urbofon Live programu

Urbofon Live je cjelogodišnji koncertni program urbane glazbe zamišljen kao svojevrsni nastavak na radijsku emisiju Urbofon koja se od 2018. godine emitira na HR Radio Zadru, a prati domaću nezavisnu i urbanu glazbenu scenu. Cilj programa Urbofon Live je pozicionirati Zadar na koncertnu kartu urbane glazbene scene u Hrvatskoj, upoznati publiku s recentnom hrvatskom glazbenom scenom te jačati lokalnu glazbenu scenu kroz povezivanje i umrežavanje s glazbenicima iz cijele Hrvatske. Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija, Zadarske županije i Grada Zadra.