Početna ZABAVA CINAZ organizira besplatnu radionicu osobnog razvoja

CINAZ organizira besplatnu radionicu osobnog razvoja

Što točno znači da je život 10% onoga što nam se događa, a 90% kako na to reagiramo, i kako da „reagiramo“ bolje kad nam se čini da su nam reakcije automatske?

“Radionica osobnog razvoja namijenjena je svima onima koji žele naučiti kako se osjećati bolje, kako se manje stresirati, ne doživljavati stvari osobno, postaviti osobne granice i zauzeti se za sebe – ukratko kako preuzeti odgovornost za vlastitu sreću”, kažu u udruzi Cinaz:

“Ono što ćete naučiti je kako upravljati sobom (svojim osjećajima) bez obzira na vanjske okolnosti (šefa gnjavatora, partnera koji se promijenio, manjak prilika za zapošljavanje, itd).Dotaknut ćemo se pitanja samopouzdanja i samopoštovanja i vidjeti kako ih danas možemo izgraditi bez obzira na prošla iskustva”.

Besplatna interaktivna radionica uključuje teorijski i praktični dio kroz primjere i vježbe. Nakon radionice polaznici će dobiti linkove za dodatne materijale. Radionicu osobnog razvoja vodit će Sara Peranić, autorica bloga Sluša-Lica i magistrica socijalne pedagogije i edukantica psihoterapije (https://slusa-lica.com/).

Radionica će se održati u utorak, 23.6.2020. u Udruzi CINAZ, Andrije Medulića 2 (2.kat, iznad blagajne Obale i Lučice), a prijaviti se mogu punoljetne mlade osobe. Za sudjelovanje u radionici je potrebno prijaviti se do 18.6.2020. na: shorturl.at/HQRX8

Za sva dodatna pitanja možete se javiti na udrugacinaz@gmail.com .