Početna LIFESTYLE CINAZ organizira virtualnu „Živu knjižnicu“ uz gostovanje putopisca i avanturista Igora Tomića

CINAZ organizira virtualnu „Živu knjižnicu“ uz gostovanje putopisca i avanturista Igora Tomića

Povodom obilježavanja 30 godina Eurodeska, CINAZ organizira virtualnu “Živu knjižnicu” u kojoj će ugostiti putopisca i avanturista, Igora Tomića, u subotu, 28.11.2020 u 10.30h.

Igor Tomić je 26 godišnji inženjer građevinarstva specijaliziran za povijesne kontrukcije. Svoju strast za povijesne konstrukcije spojio je sa putovanjima, sa malim budžetom, snalazivši se na razne načine i koristeći Couchsurfing.
Kako izgleda Kuba poslije uragana Irme, ples Maora na Novom Zelandu ili pak trčanje pred bikovima u Pamploni, izbjegavanje krokodila i srednjoameričkog zatvora, iranska gostoljubivost te kako slučajno postati junaci prosvjeda seljaka i rudara u Gvatemali, penjati se na vulkane i lutati kišnim šumama i kakve niti vežu Hajduk sa Černobilom. Od Kosova preko Maroka do Rio de Janeira, doznajte sve necenzurirane doživljaje iz prve ruke!

Pridružiti se možete u ovu subotu putem besplatne Zoom platforme: https://bit.ly/3nJzVEI a jednog sretnika će nagradit Eurodeskovim poklon paketom!

Ova aktivnost provodi se u sklopu Eurodesk aktivnosti Udruge za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti CINAZ. Više o Eurodesku na www.eurodesk.eu.