Početna LIFESTYLE „DAJ ŠAPU“ Škola Stanka Ožanića Zadar već četvrtu godinu zaredom organizira Amatersku...

„DAJ ŠAPU“ Škola Stanka Ožanića Zadar već četvrtu godinu zaredom organizira Amatersku reviju pasa

Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića Zadar već četvrtu godinu zaredom organizira Amatersku reviju pasa Daj šapu! u kojoj sudjeluju psi mješanci koji se natječu za titulu Njuška godine i psi iz azila Zadarske šapice i Skloništa Privlaka, za titule Miss i Mister azila.

„Cilj revije je uvijek isti, a to je obratiti pozornost lokalne zajednice na kvalitetnu brigu, prava i zaštitu kućnih ljubimaca i napuštenih životinja. Nažalost, problem nezbrinutih životinja je uvijek prisutan i suradnjom sa Zadarskim šapicama i Skloništem Privlaka nadamo se pronalasku doma za pse bez vlasnika“, ističu organizatori.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje vašeg ljubimca u Amaterskoj reviji pasa u organizaciji PPVS Ožanić, preduvjet je samo jedan: vaš pas mora biti mješanac!

Za prijavu na Reviju dovoljno je ispuniti kratki upitnik na službenoj stranici Škole: http://ppvs-ozanic.hr/ 

Broj prijava je ograničen, stoga požurite!

Revija će se održati u petak, 11. lipnja 2021., na otvorenom prostoru ispred Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića Zadar, u 17.00 sati.

Glavni organizator je Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića, u suradnji sa Zadarskom županijom i Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA, a glavni sponzor Revije je PET CLUB ZADAR, tako da sudionike čekaju lijepe nagrade.