Početna PROMO DANAS SLUŽBENO OTVOREN FUNDAY Poznata zadarska “Pinija” odjekivala dobrom atmosferom, sadržajnim programima,...

DANAS SLUŽBENO OTVOREN FUNDAY Poznata zadarska “Pinija” odjekivala dobrom atmosferom, sadržajnim programima, turnirima s nagradama, glazbom i bogatom roštiljadom…

Foto: noviradio.hr

Hotel Pinija ove je nedjelje pripremio mnogobrojna velika iznenađenja povodom otvorenja ovogodišnje turističke sezone. Zahvaljujući lijepom, sunčanom vremenu, ovaj događaj privukao je, ne samo turiste već i veliki odaziv Zadrana koji su uživali u bogatoj roštiljadi i osebujnim zabavnim i sportskim programima, a oni najhrabriji čak su otvorili i sezonu kupanja.

PINIJA FUNDAY održala se u sklopu produženog vikenda uz neizostavnu maskotu kornjače Pini s početkom programa u 12 sati. Direktor hotela Pinija, Ante Kovačević cijelo se vrijeme bavio obilaskom kako bi sve proteklo u najboljem redu, a o planovima za nadolazeću sezonu, pričali smo s Danijelom Stanić Halapija, direktoricom marketinga i prodaje hotela Pinija:

“Upravo povodom Praznika rada kada mnogi imaju produženi vikend organizirali smo, kao i prethodnih godina, bogat animacijski program ne samo za goste hotela već i za naše Zadrane. Program uključuje Obiteljsku olimpijadu, jahanje konja iz jahačkog kluba Maksimus iz susjedstva, gosta iznenađenja malog magarca kako bi uveselio djecu uz što pridodajemo već prepoznate terene za mini golf, teniske terene te terene za igranje odbojke na pijesku. Danas smo specijalno za 1. Maj organizirali Golf turnir za djecu i odrasle nakon kojeg će pobjednici ponijeti pregršt dobrih nagrada. Sve to začinjeno je bogatom roštiljadom ovdje na plaži s bogatom ponudom hrane i delicijama te domaćim sladoledom kojeg sami pravimo.”

Plaža je odjekivala glazbenim DJ programom, a sam party nastavlja se i u večernjim satima u lounge baru i glazbu uživo u lobby baru.

Iz Uprave hotela poručuju kako ovo nije tek jedan događaj, već najavljuju daljnje manifestacije i u narednom periodu. Posebno naglašavaju kako se ponuda ne lokalizira samo za hotelske goste već su otvoreni za sve naše sugrađane uz korištenje popusta i loyality club kartice na cjelokupnu sadržajnu ponudu hotela. U ponudi su dva “a la carte” restorana za sve koji u ponudi imaju karakteristična tradicionalna jela “ispod peke”, restorani Lanterna i Kantun za kojima je potražnja u velikom porastu prvenstveno uoči ovog perioda krizmi i pričesti. Wellnes, spa, unutarnji i vanjski bazen te svi sportski sadržaji hotela, dostupni su svim korisnicima hotela ali i lokalnim građanima koji tijekom svibnja mogu iskoristiti poseban popust na ove usluge uz 15% popusta. Kako doznajemo, cilj je da se užitak pruži i domaćim stanovnicima zadarskog područja kako bi i oni mogli uživati u hotelskim uslugama, a ne samo plažama.

Uz prekrasnu prirodu krajolika, borova pinija po kojima je ova plaža poznata, prekrasan pogled na otoke, čisto more, te mogućnost kamene i pješčane plaže, doznali smo kako se hotel Pinija priprema za novija ulaganja u preuređenju ambijenta hotela tako da će, prema riječima direktorice prodaje i marketinga, ovaj hotel krenuti u inovativnijem smjeru s ciljem podizanja usluge na još jedan veći nivo.