Početna GLAZBA Derivat #04 donosi puno dobre glazbe i druženja

Derivat #04 donosi puno dobre glazbe i druženja

Derivat #04 program festivalskog karaktera, dobre glazbe i druženja održava se 25. 6. 2022. u Zadru na bedemu, Kapetanski park, Ruđera Boškovića 5, u produkciji Teatra VeRRdi.

Program započinje u 18 sati u suradnji sa zadružnom pivovarom Brlog koja organizira Brlog Craft room, prodajni sajam malih proizvođača, OPG-a i rukotvorina uz buvljak. Brlog Craft room smješten je u hladu borova nasuprot pozornice za ugodno druženje i kupovinu uz slobodno kretanje i ulaz za posjetitelje do 20 sati u atmosferi zagrijavanja za koncertni program koji započinje u 20 sati. Svi posjetitelji Brlog Craft rooma u 20 sati biti će zamoljeni da kupljenom ulaznicom za koncert preuzmu svoje narukvice ili napuste događanje. Koncertni program otvara zadarski bend Rich Man u 20 sati. U 20.40 nastupaju gosti iz Zagreba, fantastični bend Seine, zatim također iz Zagreba već dobro poznati Porto Morto u 21.35, a dugo očekivane najveće regionalne zvijezde, zbog kojih u gradu zadnjih dana vlada veliko uzbuđenje, beogradski Partibrejkers nastupaju u 22.45. Za kraj, u techno plesnom ritmu, u 00.15 nastupa majstor bubnja i elektronike Cesar palace iz Berlina. Mole se posjetitelji Derivata da dođu na vrijeme kako bi čuli i uvodne bendove jer su odlični i šteta ih je propustiti i kako bi izbjegli gužve na ulazu zbog velikog interesa publike. Prostor Kapetanskog parka je opremljen šankovima i wc-ima, prostorima za sjedenje i druženje u hladu uz povjetarac sa zadarskog kanala i predstavlja idealno mjesto provođenja vremena u vreloj ljetnoj večeri.

Ulaznice je moguće kupiti u pretprodaji po 110 kn u Trooper baru, Deja brew pubu, Caffe 72 u Zadru i u Pizzeriji Pape u Benkovcu do petka navečer.
Online prodaja do petka navečer na 

https://www.entrio.hr/…/derivat-04…

Ulaznice po cijeni od 130 kn moguće je kupiti na ulazu u subotu od 18 sati.

Više o programu

https://www.facebook.com/events/725862265248251?active_tab=about

www.teatroverrdi.eu