Početna CRNA KRONIKA DIVLJAO AUTOM NA VIŠNJIKU Zabio se u auto ispred i iza sebe,...

DIVLJAO AUTOM NA VIŠNJIKU Zabio se u auto ispred i iza sebe, ozlijeđeno dvoje ljudi

 Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine, kojeg se sumnjiči za Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom na štetu dvoje hrvatskih državljana te državljaninom Bosne i Hercegovine.

Sumnja se kako je  u subotu, 25. svibnja oko 22,15 sati u Zadru, na predjelu Višnjika, upravljajući osobnim automobilom namjerno udario u automobil ispred sebe, u kojem se nalazio 38-godišnji državljanin Bosne u Hercegovine, a potom vožnjom unatrag i u vozilo iza, u kojem su se nalazili 27-godišnjakinja i 28-godišnjak, oboje hrvatski državljani. Potom je u ponovnoj vožnji i naglom pokretanju vozila, otvorio vrata automobila i udario u njih dvoje koji su izišli iz vozila.

Osumnjičeni je uhićen te priveden u prostorije policije, dok su oštećeni upućeni na pružanje liječničke pomoći u OB Zadar, gdje su kod dvoje hrvatskih državljana konstatirane lake tjelesne ozljede.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 23-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.