Početna PROMO “DOMU MOM” Domoljubni koncert prepun ponosa i slave u Krešinom domu ovog...

“DOMU MOM” Domoljubni koncert prepun ponosa i slave u Krešinom domu ovog studenog

foto: noviradio.hr

Najljepše domoljubne pjesme što ih Hrvatska ima, odjekivat će dvoranom Krešimira Ćosića 30. studenog 2024.

U ŠC Višnjik danas je na press konferenciji najavljen domoljubni koncert „Domu mom“, u organizaciji Laudato TV-a..Prvi ovakav koncert održan je 13. siječnja ove godine u Areni Zagreb pred 18.500 ljudi. Izniman interes i reakcije publike potaknuli su organizatore na održavanje ovog koncerta i u drugim gradovima Hrvatske, a prvi dogovor postignut je sa ŠC Višnjik.

“Ideja o organizaciji ovog koncerta došla je kao rezultat uspjeha više koncerata duhovne glazbe pod nazivom „Pogledaj srcem“ koje organiziramo već 10 godina. Željeli smo iskazati domoljublje, zahvalnost i ponos što imamo Domovinu te smo na jednom mjestu htjeli okupiti, kako Hrvate u Domovini tako i izvan nje”, naglasila je Ksenija Abramović, glavna producentica koncerta posebno ističući kako je 13. siječanj simboličan datum jer je prije 32 godine na taj dan Vatikan odnosno Papa Ivan Pavao II. priznao Hrvatsku.

Prema riječima organizatora do sada je prodano oko tri tisuće ulaznica. Pozornica za ovaj glazbeni spektakl bit će postavljena u središtu dvorane kako bi publika sa svih strana mogla pratiti program na bini, čime se višestruko povećava kapacitet dvorane.

Abramović je istaknula kako je cilj koncerta okupiti i povezati Hrvate sa svih strana svijeta kroz pjesmu, zajedništvo i ljubav prema domovini.

Na press konferenciji s radošću su koncert najavili i Tomislav Bralić te Mate Bulić.

NA POZORNICI ĆE SE IZMIJENITI VIŠE OD 20 IZVOĐAČA!

Koncertni repertoar obogatit će preko dvadeset izvođača koji će pjevati domoljubne pjesme i pjesme svoga kraja. Svi će posjetitelji moći uživati u dobro poznatim pjesmama, a večer će biti u znaku ponosa i slave. Svoje sudjelovanje tako su već potvrdili: Mate Bulić, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Ivica Sikirić Ićo, Meri Cetinić, Tiho Orlić, Dražen Žanko, Šima Jovanovac, Mirko Švenda Žiga, Ivana Kovač, Adalbert Turner Juci, Zaprešić Boys, Lucija Zovko, klapa HRM-a Sveti Juraj, Jure Brkljača, Pava Ravenščak, Dino Petrić, folklorni ansambl Jedinstvo iz Splita. Organizatori koncerta najavili su i jednog gosta iznenađenja.

Program će započeti blagoslovom i molitvom za Domovinu koju će predvoditi zadarski nadbiskup Milan Zgrablić.

Ulaznice se mogu kupiti na platformi Eventim.hr te u galeriji Laudato kod sv. Šime u Zadru.

Kupnjom ulaznica pomaže se organizacija koncerta i rad obiteljske televizije Laudato TV.