Početna VIJESTI DVORANA MOCIRE Akcija Dobrovoljnog Darivanja Krvi: Spasi život danas!

DVORANA MOCIRE Akcija Dobrovoljnog Darivanja Krvi: Spasi život danas!

U četvrtak, 16. svibnja 2024., Dvorana Mocire u Zadru bit će poprište hvalevrijedne inicijative – Akcije Dobrovoljnog Darivanja Krvi, koju organizira Udruga za mali nogomet Zadarske županije uz suradnju s HU Antonio Jurjević i Zadarski sport. Osim revijalne utakmice All Star Prve Lige i All Star Ostalih Liga, posjetitelji će imati priliku dati svoj doprinos spašavanju života.

U 15:00 sati, prije same akcije darivanja krvi, bit će održana revijalna utakmica. Predstavnici prvoligaških klubova i All Star ostalih liga ukrstit će koplja, obećavajući dobru igru i sportski duh. Važno je sudjelovati, a ne samo pobijediti.

Akcija darivanja krvi trajat će od 16:00 do 20:00 sati na parketu Mocira. Ivan Jurić, predsjednik aktiva DDK Udruge za mali nogomet Zadarske županije, poziva sve klubove na što veći odaziv. Obucite dres svog kluba ili ga bar ponesite u ruci. Vaša jedna doza darovane krvi može spasiti do tri ljudska života. Pridružite nam se u ovom humanitarnom činu i osjećajte se bolje znajući da ste dali doprinos zajednici.