Početna LIFESTYLE Fešta od sabuna na pješčanim plažama kraljevskog Nina uz epidemiološke mjere

Fešta od sabuna na pješčanim plažama kraljevskog Nina uz epidemiološke mjere

Festival pijeska – čarolija koja nastaje i nestaje održati će se usprkos pandemiji koronavirusa, no biti će to ipak na drugačiji način uz sve mjere opreza.

Festival je organiziran za goste grada Nina i kupače koji redovno posjećuju ninske plaže. Festival se održava na svim ninskim plažama: Kraljičina plaža, plaža Ždrijac, Prodorica, Bilotinjak i plaže Kampa Zaton.

Fešta od sabuna će započeti 16. 08. u 7 sati i traje dva dana do 17. 08. do 19 sati poslijepodne.

Pozivaju se svi zainteresirani gosti grada Nina koji  u sebi osjećaju dašak kreativnosti da posjete ninske plaže i upuste se u kreiranje zanimljivih skulptura od kvalitetnog ninskog pijeska. Zbog trenutne situacije s pandemijom koronavirusa Festival će se održati na malo drugačiji način što će posebno mlađe generacije smatrati vrlo zanimljivim.

Prijave su online na e-mail: info@nin.hr ili putem messengera facebook stranice Visit Nin.

Kod prijave je važno dostaviti lokaciju plaže i opis dijela plaže npr. lokacija: Ždrijac, mikrolokacija: uz Jarugu, lokacija: Kraljičina plaža, mikrolokacija: ulaz 3 kod Caffe bara Demos – Ninske Vodice, itd. Uz dostavu fotografija obvezno na e-mail navesti: ime i prezime, adresu i državu, mobitel i e-mail.

Dostaviti na e-mail: info@nin.hr fotografiju pozicije plaže, skulpturu na početku  i završnu fotografiju rada.

Ocjenjivanje će se održati virtualno i pobjednici će biti objavljeni na Facebook stranici Visit Nin i medijima koji prate aktivnosti Turistička zajednica grada Nina. Ova zabavna i umjetnička manifestacija već 6. godinu za redom privlakči kreativce na kraljevskim plažama romantične EDEN destinacije – kraljevskog Nina, pružajući dobru zabavu i opuštanje na kraljevskim ninskim plažama. Ninske pješčane plaže su duge i mogu primiti veliki broj kupača i graditelja skulptura od pijeska, ali valja biti na oprezu zbog ove situacije. Stoga držite distancu, čuvajte zdravlje.