Početna VIJESTI „Festival poduzetništva Ravnih kotara i Bukovice” u subotu u Benkovcu

„Festival poduzetništva Ravnih kotara i Bukovice” u subotu u Benkovcu

Udruženje obrtnika Benkovac u suradnji sa Gradom Benkovcem, Općinama Polača, Stankovci i Lišane Ostrovičke te TZ Ravni kotari, Razvojnom agencijom Grada Benkovca i Komunalnim poduzećem Benković d.o.o. organizira u Benkovcu „Festival poduzetništva Ravnih kotara i Bukovice“. Manifestacija će se održati na Šetalištu kneza Branimira dana 27.05.2023.

Festival poduzetništva se organizira po prvi put, a kako se radi o odličnoj ideji govori sama činjenica od preko pedeset prijavljenih tvrtki, obrtnika i OPG-a. Na festivalu će osim prilike za predstavljanje imati mogućnost ostvarivanja novih poslovnih kontakata te međusobnih povezivanja s ciljem proširenja i unapređenja poslovanja.

Festival poduzetništva biti će izložbeno-prodajnog karaktera. Nadamo se lijepom vremenu i ugodnom druženju, stoga Vas sve pozivamo da nas taj dan posjetite u vremenu od 08-12 sati, te medijski popratite najavljenu manifestaciju, ali i razgledate ponudu naših obrtnika i OPG-a, počastite nepce s ukusnim delicijama iz raznih dijelova naše županije i na taj način pomognete njihovom poslovanju.