Početna PROMO BOBIS I NA KALELARGI “Didov kruv” i ostale delicije od sada...

[FOTO] BOBIS I NA KALELARGI “Didov kruv” i ostale delicije od sada i u srcu Zadra

Najnovija BOBIS prodavaonica otvorena je danas u samom srcu Zadra – na Kalelargi. Uz već pet postojećih na području grada Zadra, te jedne u kraljevskom gradu Ninu, ova novootvorena u povijesnoj jezgri Zadra, na adresi Široka ulica 12, sedma je BOBIS-ova prodavaonica u Zadarskoj županiji, a mreža prodajnih mjesta razgranata je i preko Šibenika, Primoštena, Rogoznice, Splita i Dubrovnika.

Veliki dio asortimana koji čine svježi lisnati proizvodi, kremasti kolači i torte, koji su nadaleko pronijeli glas o BOBISU svojim pomno biranim najkvalitetnijim sastojcima, te čajna peciva i pakirani proizvodi, koji mirisima i okusom podsjećaju na dane djetinjstva, od danas možete iskušati i na zadarskoj žili kucavici, opjevanoj Kalelargi.

Priča o BOBISU započela je još davne 1949. godine, kada su otvorena vrata prve radnje na splitskoj Pjaci.

Kako se BOBIS ubrzo istaknuo svojom kvalitetom te je potražnja za njegovim slasticama bila sve veća, proizvodnja raznih vrsta kolača i drugih slastica s vremenom se širila. A kako je rasla tvrtka, tako se širio i asortiman te broj prodavaonica.

I danas BOBIS pristaje samo na proizvode vrhunske kvalitete te je iz tog razloga unaprijedio svoj asortiman pekarskih proizvoda. Spoj tradicije i vrhunske tehnologije rezultirao je bogatom paletom proizvoda poput croissanta, baguettea i “Didova kruva”, koji se temelje na tradicionalnim, iskušanim, starim receptima, na kojima su odrastale generacije.

„Didov kruv“ vrhunske je kvalitete te se izrađuje ručno; iz tog je razloga potrebno dobro poznavati njegove sastojke, biti uz tijesto i pokloniti mu svoje vrijeme od početka do kraja njegove izrade. Pazi se na svaki detalj, baš onako kako su taj posao radili „naši stari“; jer ako su vani visoke temperature, tijesto i kvasac mijese se s hladnijom vodom, a ako su temperature niske, onda se zamijese toplije tijesto i kvasac. Ovo je tradicionalan način pečenja zbog čega „Didov kruv“ ima posebnu čar okusa dok je ova paleta proizvoda zaštićena žigom te se proizvodi samo u Bobisovim pekarnicama.

BOBIS pomno bira i prigodne blagdanske kolače te u svom asortimanu uvijek nudi proizvode pripremane po starim recepturama božićnih i uskršnjih blagdanskih delicija.

Dođite i uvjerite se. U BOBISU ste uvijek dobrodošli!

« od 17 »