Početna PROMO NOVA IGRAONICA ZA DJECU U LJUPČU Happy Bees – Oaza Dječje...

[FOTO] NOVA IGRAONICA ZA DJECU U LJUPČU Happy Bees – Oaza Dječje Sreće u Prirodi!

U Ljupču je otvorena nova zanimljiva igraonica za djecu Happy Bees – inovativno mjesto koje nudi sve što vašem djetetu treba za sretan i razigran svijet djetinjstva. U Ljupču, u srcu prirode Happy Bees spoj je igraonice, rođendaonice i mjesta za održavanje radionica, pružajući vašem djetetu nezaboravno iskustvo.

Igraonica je posebna jer potiče djecu da istražuju i uče iz prve ruke, okruženi čarima prirode. Svako jutro, otvaraju svoja vrata malim istraživačima koji žude za avanturom. Stručni tim educiranih i brižnih voditelja osigurava da se svako dijete osjeća voljeno i podržano, dok istražuje svijet oko sebe.

Mjesto za proslavu nezaboravnih rođendana

U popodnevnim satima, Happy Bees postaje domaćin razigranih rođendanskih proslava i inspirativnih kreativnih radionica. S tematskim rođendanskim paketima, svako dijete će doživjeti nezaboravan rođendan ispunjen smijehom, igrom i slatkim trenucima. Igraonica je prilagođena svim dobnim uzrastima, tako da svako dijete može sretno proslaviti rođendan. Za veću djecu osiguran je zip line, stijena za penjanje, vanjsko igralište i puno raznovrsnih igara, dok za najmlađe nehodače imamo zatvoren unutrašnji prostor. Za vrijeme dječjeg uživanja i veselja u prisustvu odgojitelja i animatora, osiguran je i poseban prostor za roditelje gdje se mogu nesmetano družiti i uživati.

Izazovno je pronaći mjesto u vrtiću za dijete, zato vam Happy Bees stoji na raspolaganju kao sigurna i poticajna alternativa.Ova igraonica pruža vašem djetetu jedinstveno iskustvo potaknuto prirodom i umjetnošću. 

Ponosno najavljujemo našu nadolazeću dječju radionicu Pineli&Kokteli, koja će se održati 19. kolovoza za djecu uzrasta od 5 do 8 godina, te 20. kolovoza za djecu uzrasta od 9 do 13 godina. Ove interaktivne radionice poticat će kreativnost, radoznalost i razmjenu ideja među malim umjetnicima”, najavljuje vrijedna ekipa iz Happy Bees.

Dođite i pridružite im se u Happy Bees, gdje priroda postaje igraonica i gdje svaki dan donosi novo uzbuđenje i otkrića. Njihova vrata su vam uvijek otvorena, jer svako dijete zaslužuje sretan i ispunjen početak svog putovanja!

Za više informacija, rezervacije i prijave na radionice, posjetite ih na Instagram profilu @happybees.hr ili ih kontaktirajte na broj +385911513355

Zajedno stvorite čaroliju djetinjstva u Happy Bees!