Početna KULTURA ŠAPICE SLAVKA SOBINA STIŽU U ZADAR Imamo prijedloge za savršen obiteljski proljetni...

ŠAPICE SLAVKA SOBINA STIŽU U ZADAR Imamo prijedloge za savršen obiteljski proljetni odmor

Zadar, 23. ožujka 2023. – Kako prihvatiti strah i naučiti hrabro koračati dalje – tema je četvrtog nastavka slikovnica Šapice, divne i poučne priče o važnosti prijateljstva, toleranciji i prihvaćanju drugačijih koju potpisuje poznati glumac Slavko Sobin. Mali gosti Family Hotela Diadora u zelenom i sunčanom Falkensteiner Resortu Punta Skala družit će se sa Šapicama i Slavkom 22. travnja na čitanju i potpisivanju slikovnice.

Za one koji planiraju obiteljski Uskrs na moru, evo savršen prijedlog – klince će oduševiti uzbudljivi program za izviđače. Mali izviđači istraživat će okolicu, učiti o biljkama i životinjama, naučiti kako ih zaštititi, steći nova znanja i vještine, a sve u skladu s Montessori pristupom.

Zabavno-edukativni Happy Kiddos vikendi uključuju i posebne edukativne radionice prema franšizi Lane Marasović, certificirane ORFF Schulwerk učiteljice za one najmlađe do 4 godine i njihove roditelje. One malo veće zasigurno će zainteresirati Lego© Robotika i 3D modeliranje te brojni zabavni pokusi uz koje mogu koristiti ruke i um kako bi stvorili i sagradili različite stvari uz pomoć certificiranih učitelja Tinker Labsa. Kako se bolje i kvalitetnije hraniti, veliki i mali mogu saznati na interaktivnim radionicama u suradnji sa savjetovalištem za prehranu Nutricionizam.hr. Zaljubljenici u nogomet na svoje će doći u kampu s nogometnim klubom FK Austria Wien.

Mališani jednostavno obožavaju Funtastične vikende. Kako i ne kada ih tamo čeka vikend pun zabave i smijeha na Proljetnim funtastičnim vikendima u Falkensteiner Clubu Funimation Borik i Falkensteiner Premium Campingu Zadar, jedinom kampu s pet zvjezdica u Dalmaciji.

I ovdje uskršnji vikend malima i velikima donosi pregršt iznenađenja. Od najvećeg zeca u Hrvatskoj (visokog čak 3,75 metara) koji stiže na uskršnje jutro, uzbudljive potrage za mrkvama i uskršnjim jajima, do izrade kolača i raznih zanimljivih radionica – zabava je ovdje zagarantirana!

Tjedan dana kasnije na red dolazi svima omiljeni Falky Family weekend uz interaktivnu predstavu, obiteljsku olimpijadu, igre izazova i pregršt smijeha i veselja!

Za one željne boravka u prirodi, savršen su prijedlog mobilne kućice u Premium Campingu Zadar koje pružaju iskustvo odmora na višoj razini uz poseban doživljaj kampiranja, tik uz more, a sve uz posebnu blagdansku ponudu.

Odmor više nije rezerviran samo za dane vikenda. Spakirajte kofere i ostavite svakodnevicu iza sebe, a za dodatni užitak u odmoru Falkensteiner vam poklanja 15% popusta na sva noćenja tijekom tjedna. Duži boravci su dobrodošli, a ponuda se može kombinirati i s noćenjima tijekom vikenda.