Početna PROMO “GRADI UZ NOVI” I IVERPAN Materijalima iz Iverpana do kuhinje iz snova

“GRADI UZ NOVI” I IVERPAN Materijalima iz Iverpana do kuhinje iz snova

foto: iverpan

U današnjoj emisiji Gradi uz Novi, Iverpan vam predstavlja ideje kako urediti kuhinju baš po vašoj mjeri i po vašim željama, a opet da bude funkcionalna. Slušamo se u 15,20 sati na valovima Novog radija.

Kažu da je ljubav začin koji svako jelo čini savršenim. Mi bismo dodali još jedan –  i funkcionalna i lijepa kuhinja. U njoj ćete se sigurno lakše primiti spremanja obroka nego kad morate gledati dotrajalu radnu ploču ili požutjeli sudoper. No, često odgađamo osvježavanje najvažnije prostorije u domu jer mislimo kako je to mukotrpan proces koji će nas koštati čitavo bogatstvo. Tome ne mora biti tako ako ćete kuhinju opremati u Iverpanu gdje će vam njihovo educirano osoblje pomoći u odabiru. U protivnom, to baš i nije lak zadatak jer oni u svojoj ponudi imaju preko 90 vrsta sudopera, 40-ak slavina, drobilice otpada, pa čak i kanti za smeće u više od 30 različitih verzija.

Kako odabrati pravi sudoper?

Izbor sudopera svakako ovisi o željenim značajkama poput izdržljivosti, lakog održavanja, antibakterijske zaštite, vizualnog dojma, oblika i veličine. Ponuda je raznolika – jedno korito ili dva, pliće ili dublje, pravokutni ili okrugli oblik, 20 različitih boja i tri različita materijala.

U cijelom moru ponude, stručnjaci iz Iverpana savjetuju odabir granitnih sudopera marke SCHOCK, svjetskog proizvođača kvarcnih kompozitnih sudopera koji u svojoj ponudi ima proizvode čije su površine potpuno neporozne. Osim svojstva onemogućavanja razvoja bakterija, sudoperi marke SCHOCK izdvajaju se i svojstvom odbijanja nečistoća i mrlja, te neupijanjem mirisa. Čvrstoća sudopera je dodatna prednost te otpornost na temperature do 180 stupnjeva koju garantira sam proizvođač. Uklopite boje sudopera, radne ploče i slavine u kompaktnu cjelinu i korak ste bliže k idealnoj kuhinji.

Za što služe drobilice?

Jedan od najvećih izazova svake kuhinje je eliminacija otpada. Organski otpad može se vrlo učinkovito riješiti drobilicama kuhinjskog otpada, nakon čega se otpad ispire niz odvod. Drobilice kuhinjskog otpada Elleci jednostavne su za ugradnju, nisu glomazne, tihe su i sigurne, a sadrže i antibakterijsku zaštitu čime se sprječava širenje neugodnih mirisa.

Kako uklopiti kantu za smeće u kuhinju?

Za sav ostali otpad u kuhinjama pogodni su Gollinucci sistemi za odvajanje otpada u domaćinstvima koji osim razvrstavanja otpada osiguravaju i dodatna spremišta za maksimalnu iskoristivost i najmanjih prostora unutar kuhinjskih ormarića ili ladica. Sve kante su zaštićene od upijanja neugodnih mirisa.

Iznimno velik izbor omogućava razne kombinacije i postavljanje kanti na vodilice, unutar ladica, unutar ormarića na vlastitim vodilicama, na vratima ormarića, u postojeće ili u potpuno nove kuhinje.

Kako maksimalno iskoristiti prostor?

Postojeći prostor u kuhinjama potrebno je maksimalno iskoristiti, ali i omogućiti praktičnost korištenja osobito važnu kod pripreme jela. Za to su izuzetno pogodne izvlačne i kutne košare, te ugradbene smočnice, odnosno, kolone.

Izvlačne su košare iznimno praktične radi preglednosti i lake dostupnosti posuđa i namirnica koji se u njima nalaze, a teško dostupan prostor u kutovima kuhinjskih ormara moguće je iskoristiti ugradnjom kutnih kuhinjskih košara koje omogućavaju laku dostupnost i najudaljenijih dijelova namještaja.

Kolone ili ormari za namirnice s nekoliko lako dostupnih košara nude iznimno puno mjesta za pohranu namirnica čime se značajno štedi prostor i u cijelosti zamjenjuju smočnice.

Na ova i mnoštvo drugih pitanja odgovorit će vam djelatnici Iverpana, a ako želite pregledati više proizvoda za opremanje kuhinje, jednostavno posjetite Iverpan klikom na njihovu web stranicu ili krenite prema Ulici 84. gardijske bojne HV Termiti, gdje se na jednom mjestu nalazi sve za opremanje kuhinje.