Početna GLAZBA GRUPA BETI OBJAVILA NOVI SINGL – “BEZ LJUBAVI”

GRUPA BETI OBJAVILA NOVI SINGL – “BEZ LJUBAVI”

Nakon velikih radijskih hitova “Slobodna” i “ViIi”, grupa Beti, koju čine Natali Dizdar i članovi grupe Mayales, Vlado Mirčeta, Luka Geček i Pavle Miholjević, nastavljaju osvajati slušatelje novom plesnom pjesmom “Bez ljubavi”.

  “Jako sam sretna zbog ove pjesme jer se vraćamo u plesni ritam našeg prvog singla Slobodna, a video spot dočarava klupski moment koji nam svima već jako nedostaje. Pjesmu sam napisala u New Yorku i uvijek će me vratiti na to razdoblje u životu. Donijela sam je kao vokalni zapis na snimci s mobitela pa smo je ja i Luka slagali i preslagivali mjesecima, Vlado je uletio na kraju i Pavle zaokružio cijelu priču s produkcijom. Tekst je napisao Denis Špičić i savršeno se uklopio u raspoloženje koje nosi glazba.”, ispričala je Natali.

 Pjesmu “Bez ljubavi” dodatno je začinio i razigrani video spot koji režijski potpisuje Natalin brat Filip koji je otkrio i kakva je bila atmosfera na snimanju:

 “Spot je zamišljen kao igra svjetla i boja koja se polako razvija uz pjesmu. Ideja je bila stvoriti atmosferični spot koji će naglasiti pjesmu, a ne odvlačiti od nje. Kako ovo nije Natali Dizdar, već projekt BETI, moja pozornost je bila usmjerena da uhvatim energiju i spontane trenutke između članova benda.

 O ovoj bratsko/sestrinskoj suradnji Natali je imala samo riječi hvale:

 “Uživali smo na setu snimanja spota, dugo nisam radila s Filipom i bilo je stvarno opušteno i zabavno, što mislim da se može osjetiti i na samom spotu.”

Copyright © 2021 Aquarius Records