Početna ZABAVA Grupa Whitesnake u srpnju posljednji put nastupa u Zagrebu !

Grupa Whitesnake u srpnju posljednji put nastupa u Zagrebu !

Legendarna hard rock grupa Whitesnake će u sklopu velike svjetske oproštajne turneje posljednji put nastupiti pred hrvatskom publikom i to u subotu, 2. srpnja 2022. godine na zagrebačkoj Šalati. Velikom frontmanu Davidu Coverdaleu na pozornici će se pridružiti i naš talentirani pjevač i glazbenik Dino Jelusić koji je tako postigao ogroman uspjeh članstvom u legendarnom hard rock bendu i jednom od najvećih svih vremena.

Još jedan veliki bonus ovog rock slavlja je i činjenica da će kao posebni gosti nastupiti Steel Panther, glam metal legende iz Los Angelesa, koje je upravo Coverdale odabrao da otvore ovaj koncert. Steel Panther su trebali nastupiti u Tvornici Kulture u lipnju ove godine, ali je grupa naposlijetku odustala od solo koncerta u Zagrebu te će se sa svojim glazbenim setom priključiti velikom oproštajnom koncertu Whitesnake-a.

Grupu Whitesnake je 1978., netom nakon odlaska iz Deep Purple-a, osnovao David Coverdale, jedan od najvećih rock vokala u povijesti. U više od četiri desetljeća rada ovi britanski velikani rocka su objavili 13 studijskih albuma i imali su  brojne hitove, poput “Here I Go Again”, “Is This Love”, “Still Of The Night”,  “Give Me All Your Love”, “Crying In The Rain” ili “Slow An’ Easy” s kojima su odavno upisani u rock antologiju.

Ulaznice su već u prodaji po cijeni od 240 kn, a ta će cijena vrijediti do 31. prosinca. Od 1. siječnja za ulaznice će trebati izdvojiti 260 kn, dok će na dan koncerta cijena biti 290 kn. Svi vlasnici ulaznica za koncert Steel Panther mogu s istima doći i na ovaj novi zajednički koncert s Whitesnakeom, bez posebne nadoplate.