Početna KAZALIŠTE HNK OTVARA SVOJA VRATA Prva predstava “Tri verzije života” 26. svibnja

HNK OTVARA SVOJA VRATA Prva predstava “Tri verzije života” 26. svibnja

Nakon dvomjesečne stanke HNK Zadar ponovo kreće s redovnim programom. Tijekom stanke izazvane pandemijom Covid 19, u prostoru HNK Zadar od 15. ožujka do 15. svibnja  održavalo se darivanje krvi u organizaciji Odjela za transfuziju Opće bolnice Zadar.  Projektom “Petkom u 20 sati “ u periodu od 27. ožujka do 15. svibnja omogućili smo publici virtualno gledanje naših predstava putem YouTube kanala HNK Zadar. U navedenom periodu  naša publika mogla je pogledati  osam predstava HNK Zadar: Ostavljam te,  Stoše od foše iliti Kate Kapuralica, Kokoš,  Dom Bernarde Albe, Balon, Besplatni Wi-Fi,  Od Foše do Atlantide,  Tarzan.  Ovim putem zahvaljujemo se našoj vjernoj publici i medijima koji su nas  pratili cijelo vrijeme.

Prva predstava koju će publika moći pogledati je predstava HNK Zadar, TRI VERZIJE ŽIVOTA Yasmine Reze u režiji Nine Kleflin koja će igrati dva dana, 26. i 27. svibnja s početkom u 20 sati. Ulaznice su u prodaji od petka, 22. svibnja  na blagajni HNK Zadar od 11 do 13 sati te na dan izvedbe od 11 do 13 sati i od 18 do 20 sati. Kupnjom ulaznice od 30,00 kuna, jednu ulaznicu dobivate na dar.  Početak predstave je u 20 sati, a publika ulazi u kazalište od 19:30 sati prema preporukama HZJZ . Ulaznice neće biti numerirane.

OBAVIJEST ZA DRAMSKE PRETPLATNIKE!

Predstava Kerekesh teatra, POD HITNO NA HITNU na programu je 29. svibnja, a predstava LEDA, HNK u Šibeniku na programu je 4. lipnja. Predstave će moći gledati samo dramski pretplatnici uz predočenje pretplatničke iskaznice. Mjesta nisu numerirana. Ulaziti će se u kazalište od 19:30 sati i sjedati na označena mjesta. Početak predstava je u 20 sati. Posljednja pretplatnička predstava – HANIBAL PODZEMNI planirana je za jesen.