Početna PROMO INSPIRO BY DANIJELA  Vlasnica Danijela Bjelanović: Bowen tehnika je idealna za generalni...

INSPIRO BY DANIJELA  Vlasnica Danijela Bjelanović: Bowen tehnika je idealna za generalni balans cijelog tijela, a bebe spašava od neugodnih grčeva!

Inspiro by Danijela salon je za održavanje tijela u Zadru kojeg vodi Danijela Bjelanović, a koji je spoj holističkih vještina za bolji generalni balans tijela i uma, emocija i estetike. Ono što Inspiro u svojoj ponudi nudi je i vrlo tražena Bowen tehnika.

„Bowen tehnika je manualna terapijska metoda koja se koristi specijaliziranim pokretima na mekom tkivu u rješavanju biomehaničkih poremećaja. Utemeljena je na cjelovitom pristupu zdravlju, a usmjerena poticanju optimalnog rada miofascijalnih segmenata. Svojim djelovanjem može unaprijediti funkciju kralježnice i središnjeg živčanog sustava, čime se aktivira sposobnost tijela za ponovnim usklađivanjem i uravnoteženjem svih funkcija koje su u neravnoteži. Bowen tehnika se radi na mišićno-koštanom sustavu, na visceralnom nivou, na mentalnom/emocionalnom planu te na duhovnom planu. To je jedan cjelovit pristup ljudskom tijelu“ istaknula je Danijela.

Bowen terapija se radi u mnogim poznatim bolnicama diljem svijeta, a daje odlične rezultate. Bowenova terapija se, zbog svog holističkog procesa ozdravljenja, primjenjuje kod niza tegoba. Bolesti i tegobe mišićno-koštanog sustava (kosti, zglobovi, mišići, tetive i ligamenti), živčanog sustava (neurološke tegobe, pareze i paralize, multipla skleroza, cerebralna paraliza, distoni sindromi kod djece)

„Ja volim reći da je Bowen tehnika potrebna svakome, jer je dobra za generalni balans cijelog tijela“, kazala nam je Danijela.

Bowen tehnici u posljednje vrijeme često pribjegavaju mlade mame čije se bebe bore s grčevima.

„Ova tehnika ima izvrsne rezultate kod grčića i već nakon prvog tretmana kod beba se vide poboljšanja. Rezultati su izvrsni“, kaže nam Bjelanović.

“ Bowenov tretman je vrlo nježan i blag. Uključuje nekoliko pokreta za relaksaciju mišića smještenih uz kralježnicu te mišića dijafragme. I tretman ne traje više od nekoliko minuta. Ja volim mamama pokazati kako se ti pokreti izvode tako da one više ne moraju dolaziti već kući bebama mogu same pomoći“, istaknula je Bjelanović.

Salon  Inspiro by Danijela nudi i vrlo popularnu maderoterapiju, tretman uklanjanja celulita.

Maderoterapija je oblik anticelulitne masaže koja se izvodi isključivo drvenim valjcima i rolerima, dizajniranima upravo za tu namjenu. Temelj ove tehnike je stimulacija limfe, što je prvi korak u uspješnoj borbi protiv celulita.

Za sve upite Inspiro by Danijela  možete im se obratiti putem društvenih mreža ili na adresi Mate Balote 58, Zadar, Croatia