Početna SPORT JUSUP: OVO ŠTO SU NAVIJAČI VEČERAS NAPRAVILI RIJETKO SE MOŽE VIDJETI

JUSUP: OVO ŠTO SU NAVIJAČI VEČERAS NAPRAVILI RIJETKO SE MOŽE VIDJETI

Danijel Jusup osvojio je svoj šesti trofej sa Zadrom. Od prošle sezone, kada je preuzeo momčad, ona ima prepoznatljiv potpis i mnogi se slažu da je s Lukom Božićem najzaslužniji za postignute rezultate.

– Jedna zahtjevna utakmica za nas. To izgleda kao „lako ćemo“ jer ne igraju sa širokom rotacijom, ali imaju jako dobrih šest igrača. Imali smo težak put, potrošili smo se protiv Splita, nisam znao kako ćemo izgledati danas. Dao sam igračima da spavaju koliko hoće, šetaju jutros, kad sam vidio na zagrijavanju kako izgledaju bio sam optimističan. Danas nas je poslužio šut, uvijek kad treba dečki odigraju najbolje, pokazuju veliki karakter. Prije godinu dana su se rugali s nama, svašta se događalo, mislim da gledamo dobro i da smo napravili selekciju dobrih ljudi, karaktera koji svaku utakmicu idu do kraja. Čestitam i navijačima, ovo što su večeras napravili je rijetko za vidjeti, to moramo držati kao vodu na dlanu.

Sa Zadrom je ovo šesti trofej, presretan sam zbog toga, zahvaljujem suradnicima koji su vrhunski odradili posao. Htio bih pohvaliti pomoćnika Tonija Dijana kojem je danas rođendan, izrasta u vrhunskog stručnjaka, njegov udio u pobjedama je nemjerljiv. Trofej nakon 21 godine na istom mjestu s istim klubom? Ne dam se, borim se, koliko god me odozgo guraju dolje ja uvijek izrastem.