Početna SPORT Započele prijave za 5. Memorijalno-humanitarni turnir „Antonio Jurjević“

[JUTROS NA NOVOM] Započele prijave za 5. Memorijalno-humanitarni turnir „Antonio Jurjević“

Od srijede 18. kolovoza na terenima ŠC Višnjik održat će se 5. izdanje Memorijalno-humanitarnog turnira  „Antonio Jurjević“.

Kada su se Antonijevi prijatelji i rodbina prije 5 godina spontano okupili kako bi u njegovu čast organizirali ovaj sad već tradicionalni turnir, nisu ni slutili da će „kvartovski“ memorijalni turnir postati turnir koji okuplja igrače iz nekoliko županija. U 5 godina održavanja turnira preko Udruge donirano je reko pola milijuna kuna u dobrotvorne svrhe, a turnir koji je nešto više od samog nogometa, posjetilo je više tisuća posjetitelja.

„Antonio je bio dobar prijatelj, brat, sin i čovjek, a njegova prerana smrt pogodila je mnoge ljude pogotovo nas najbliže prijatelje iz kvarta. Mi smo htjeli na naš način odati počast svom velikom prijatelju i hvala svima koji nas podržavaju u našem radu“, rekao je jutros u eteru Novog Frane Volpi, član Udruge Antonio Jurjević.

Ono što je najvažnije, usprkos cijeloj situaciji s koronom, turnir ide dalje i ove godine.  U tijeku su prijave koje su otvorene do 14.8.2021. u 20h kad će se izvršiti izvlačenje parova u Caffe bar-u E.T.!

„Ove godine imamo neke novitete. Sveukupno ćemo imati tri kategorije. Uz seniore to će biti veterani (1983. godište i stariji), te djeca. 16 škola nogometa u županiji dobilo je pozivnicu te su se svi odazvali. Sve potrebne informacije za prijavu možete dobiti putem facebook i instagram profila humanitarne udruge “Antonio Jurjević”, rekao je Volpi.

5. Memorijalno-humanitarni turnir  „Antonio Jurjević“ traje do 28. kolovoza.