Početna FILM KINO ZONA Nasmijte se ove nedjelje uz urnebesnu komediju ”Stogodišnjak koji se...

KINO ZONA Nasmijte se ove nedjelje uz urnebesnu komediju ”Stogodišnjak koji se spustio kroz prozor i nestao”

Nakon dugog i živopisnog života, Allan Karlsson našao se zaglavljen u staračkom domu. Na svoj stoti rođendan on skoči kroz prozor i započinje neočekivano putovanje...

Zasnovana na bestseler romanu Jonasa Jonassona,”Stogodišnjak koji se spustio kroz prozor i nestao” neobična je priča o 100-godišnjem muškarcu koji odluči kako nije kasno za još jedan početak. Za većinu ljudi to bi bila životna avantura, ali neočekivano putovanje Allana Karlssona nije njegovo prvo. Već jedno puno stoljeće svijet čini neizvjesnim, a sada je opet na slobodi.

Glavnu ulogu u ovoj zabavnoj komičnoj avanturi tumači fantastični Robert Gustaffson, režiju i scenarij potpisuje Felix Herngren, a zapažen posao su učinili i majstori maske i šminke koji su uz brojna priznanja zavrijedili i nominaciju za Oscara u kategoriji najbolje šminke i maske. Valja istaknuti i kako je film toplo prihvaćen od publike čemu u korist govore i nagrade na festivalima u Chicagu i Floridi.

Projekcija filma održat će se večeras u 21h, a ulaznice po standardnoj cijeni od 20 kn mogu se kupiti na samoj lokaciji prikazivanja sat vremena prije početka projekcije.