Početna CRNA KRONIKA KRADE SE SVE Kamenice, pijesak, bicikli, mobiteli, novčanici…

KRADE SE SVE Kamenice, pijesak, bicikli, mobiteli, novčanici…

Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi od 22 i jednom muškom osobom u dobi od 19 godina koje se sumnjiči za krađu. Njih se sumnjiči da su početkom srpnja ove godine u Podlugu sa otvorenog prostora, otuđili kamenu posudu (kamenicu), staru više od dvjesto godina, vrijednosti oko 10 tisuća kuna, vlasništvo mjesnog odbora. Koju su potom, po prethodnom dogovoru, s ciljem pribavljanja nepripadajuće imovinske koristi prodali muškoj osobi sa zadarskog područja. Tijekom kriminalističkog istraživanja, kamenica je pronađena neoštećena te će biti vraćena vlasniku. Protiv sve trojice nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnesena je kaznena prijava zbog krađe.

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za krađu. Naime, sumnjiči ga se da je u posljednjih pet mjeseci u Zadru iz dvorišta obiteljske kuće 48-godišnjaka otuđio oko 10 kubika pijeska te metalnu ogradu, čime je vlasnika oštetio za iznos od oko 5 tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru protiv 55-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog krađe.

U ponedjeljak, 19. srpnja u Vrsima, nepoznati počinitelj je iz dvorišta kuće  otuđio dva bicikla u vlasništvu državljanina Austrije.

Jučer, 21. srpnja u Biogradu, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 33-godišnjakinje.

Jučer, 21. srpnja u Žegaru, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 61-godišnjaka.

Protiv nepoznatih počinitelja državnom odvjetništvu je podnesena kaznena prijava zbog krađa.