Početna KULTURA “KREATIVNO DRUŠTVO” Rješenje koje će ljudima konačno donijeti život kakvog čovjek zaslužuje...

“KREATIVNO DRUŠTVO” Rješenje koje će ljudima konačno donijeti život kakvog čovjek zaslužuje i kakvog može imati bez ikakvih problema

foto: https://creativesociety.com/hr

U Gradskoj Knjižnici Zadar, u ponedjeljek, 30. listopada 2023. godine s početkom u 18.00 sati organizira se predstavljanje knjige pod nazivom “Kreativno društvo, knjiga o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti” autora Dražena Kasala i drugih. Predstavljanje će se održati u prostoru knjižnice, Stjepana Radića 11 b, Zadar ULAZ SLOBODAN.

Knjiga koja se predstavlja dijeli i platformu sa međunarodnim javnim projektom, a u svojoj biti je sukus svih problema današnjice vrlo bitnih za čovjeka i čovječanstvo. Osim problema govori se i o rješenju koje je unikatno i sveobuhvatno, jednom za svagda.

Rješenje koje će ljudima konačno donijeti život kakvog čovjek zaslužuje i kakvog može imati bez ikakvih problema.

“Zašto danas čovjek i čovječanstvo grcaju u problemima i krizama, koji je razlog našeg kratkog i neispunjenog života prepunim egzistencijalnim strahovima? Razlog je tome društveni sustav nametnut cijelom čovječanstvu u kojem je profit, novac, moć i slava najveća vrijednost. Taj smo sustav nazvali potrošačkim jer jede ljude.”

Više na: https://creativesociety.com/hr