Početna VIJESTI KRENULI RADOVI Na Višnjik uskoro dolazi Zimski park!

KRENULI RADOVI Na Višnjik uskoro dolazi Zimski park!

Športskom centru Višnjik počeli su pripremni radovi za Zimski park, manifestacije koja se već niz godina održava povodom Dana Grada Zadra, sv. Krševana, te Adventa i novogodišnjih praznika.
– Potrebna infrastruktura za sve sadržaje predstojećega Zimskoga parka bit će postavljena i spremna za otvaranje koje je predviđeno za petak, 24. studenoga 2023. – kaže Denis Karlović, direktor ŠC Višnjik.

Najbitnija novost u odnosu na prethodna izdanja ove, uvijek izvrsno posjećene manifestacije, bit će veličina prostora pod šatorom gdje će se danomice održavati prigodan program za djecu i mladež.
– U ovoj sezoni šator će biti dvostruko veći nego u prošloj, time i znatno udobniji i prikladniji za najbolju moguću organizaciju i provedbu svih scenskih događanja, radionica i slično.

Već tradicionalno, veliko zanimanje vladat će za klizalište i za ledeni tobogan.
– Klizalište će u ovoj sezoni biti natkriveno što će omogućiti stalne aktivnosti, na primjer i ako bude kiša, a ledeni tobogan sam je po sebi nadasve atraktivan i privlačan i redovito izaziva veliko zanimanje.

Uobičajeni sadržaji Zimskoga parka na Višnjku jesu i ugostiteljske kućice, potom mogućnost jahanja ponija i/ili fotografiranja malih jahačica i jahača, potom i veliki luna park, a povremeno će se održavati i prikladne priredbe glazbenoga karaktera.