Početna VIJESTI KRISTIJAN KAPOVIĆ Na lokalnim izborima jurišam u osvajanje Županijske skupštine i Gradskog...

KRISTIJAN KAPOVIĆ Na lokalnim izborima jurišam u osvajanje Županijske skupštine i Gradskog vijeća Grada Zadra!

Načelnik općine Vir, Kristijan Kapović na predstojećim lokalnim izborima juriša na Županijsku skupštinu i Gradsko vijeće Grada Zadra. U eteru Novog radija otkrio je planove za izbore koji su pred nama, te istaknuo kako će se kandidirati ponovno za načelnika općine Vir i očekuje petu pobjedu. No to nije sve, Kapović na ovim lokalnim izborima ide u osvajanje Županijske skupštine. Zašto? Objasnio je u eteru Novog radija:

Osim Županijske skupštine Kapović ide u osvajanje i Gradskog vijeća Grada Zadra i to sa platformom u koju će okupiti 42 nezavisne liste:

Za župana se neće kandidirati, no imat će svoje kandidate za tu funkciju kao i za gradonačelnika Zadra. Načelnik Vira ističe kako će pregovarati sa svim parlamentarnim strankama koje im se žele priključiti, osim sa SDP-om i HDZ-om. „Oni su pokazali koliko znaju i koliko mogu, došlo je vrijeme za druge političke opcije“ kaže Kapović i dodaje kako u pobjedu na otoku Viru ne sumnja, a siguran je i u osvajanje skupštine i zadarskog vijeća na lokalnim izborima 16. svibnja.