Početna PROMO LABAR POLIKLINIKA Dr. Labar o estetskoj kirurgiji: „Važno je da sve bude...

LABAR POLIKLINIKA Dr. Labar o estetskoj kirurgiji: „Važno je da sve bude prirodno, da drugi primijete promjenu, a da ta promjena ne bude toliko evidentna“

Labar Poliklinika prva je klinika za estetsku kirurgiju u Zadarskoj županiji.  Pružaju sve usluge prvenstveno iz estetske kirurgije i estetske medicine.

“Pratimo sve moderne trendove. U zadnjih nekoliko mjeseci proširili smo uslugu na dvije nove djelatnosti – fizikalnu medicinu s rehabilitacijom te  nutricionizam, što je u zadnje vrijeme vrlo popularno, imamo sve više upita kako za zdravu prehranu, tako za prehranu vezanu za redukciju tjelesne težine”, rekao nam je dr. Marin Labar, specijalist opće, sub. plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije.

ESTETSKA KIRURGIJA

Estetska kirurgija nije za svakoga. U današnjem užurbanom načinu života teško je pronaći vremena za oporavak. Nikada prije nije bilo moguće postići tako prirodne i dugotrajne rezultate bez operacije. Tretmani poput povećanja usana dermalnim filerima, uklanjanja podočnjaka i bora do regeneracije kože PRP terapijom matičnim stanicama i neoperativnog liftinga lica Silhouette Soft koncima  daju impresivne rezultate bez rizika i oporavka.

„Moj cilj je saslušati želje pacijenta, klijenta, a onda u skladu s mogućnostima te želje i ispuniti. No važno je da sve bude prirodno, da drugo primijete promjenu, a da ta promjena ne bude toliko evidentna. Moj stav je da je bolje raditi stalno po malo, a ne odmah raditi neki veliki make over. Kako god okrenuli pitanje estetike, estetske medicine, estetske kirurgije u našem podneblju je još uvijek tabu. Ljudi ne vole pričati o tome. Uvijek treba biti diskretan“, istaknuo je dr.Labar.

Od kirurških usluga u Poliklinici Labar možete napraviti korekciju kapaka, povećanje grudi, liposukciju, abdominoplastiku, labioplastiku, smanjivanje muških grudi, uklanjanje tetovaža, uklanjanje madeža te korekciju ušiju.

Od estetskih tretaman tu supregledi madeža dermatoskopom, mezoterapija, mikrodermoabrazija, kemijski piling, zatezanje kože, anticelulitni tretmani, UCOS HIFU lifting, Zo Skin Health, Red Carpet piling.

FIZIKALNA MEDICINA

Terapija koja je vrlo popularna, a koristi se u Labar Poliklinici je INDIBA® activ terapija.

 „Riječ je o aparatu koji može poslužiti kako u fizikalnoj medicini tako i u području estetiku. Koriste ga svi veliki sportski klubovi poput nogometnih  klubova  Bracelona i PSG, te velike sportske zvijezde Rafael Nadal, Neymar JR. Velika prednost tog aparata što može djelovati i na akutna i na kronična bolna stanja“, kaže dr.Labar koji ovu terapiju preporuča svim sportašima nakon ozljeda jer daje fantastične, gotovo instantne rezultate

NUTRICIONIZAM

Novost u Labar Poliklinici je i funkcionalni nutricionizama.

 „Imamo sve više i više mlađih klijenata koji su prepoznali važnost zdrave prehrane. Time sprječavaju buduća loša stanja, odnosno buduće potencijalne zdravstvene komplikacije“, istaknuo je dr.Labar. 

Za svakog pacijenta radi se bioindividualna prehrana prilagođena njegovim  specifičnim potrebama. Ovo je funkcionalni pristup prehrani koji se primjenjuje u svim zdravstvenim stanjima kako bi se kroz personaliziranu prehranu očuvalo zdravlje ili izliječila bolest.

Detaljniju ponudu pogledajte na njihovoj web stranici poliklinika-labar.hr

Labar Poliklinika se već 12 godina nalazi na istoj adresi u Zadru, u Ulici Nikole Tesle 12/B, treći kat.

Javite im se s povjerenjem na telefon 023 306 005, putem mail adrese na poliklinika.labar@gmail.com ili preko društvenih mreža.