Početna LIFESTYLE MODNA REVIJA ONLINE MISS CROATIA Kandidatkinje kategorije 45+ predstavit će svoj osobni...

MODNA REVIJA ONLINE MISS CROATIA Kandidatkinje kategorije 45+ predstavit će svoj osobni modni stil

U Zadru ispred Callegro bara 22.05. (subota) održat će se snimanje Modne revije od 16 do 18 sati koju će moći popratiti građani Zadra, posjetitelji Callegro bara , turisti u prolazu i svi zainteresirani.

U glazbenom dijelu programa (pauzama) nastupat će Elena Stella&Ante Jeličić Jazz Trio.

Naime, radi se o događaju koji organizira Online LIVE TV Croatia za snimanje emisije “Online Miss Croatia” pokrenute u ožujku ove godine. Ovo je treći krug natjecanja, a u Zadru će četiri kandidatkinja kategorije 45+ predstaviti svoj osobni modni stil. 

Na crvenom tepihu uz glazbu poznatog zadarskog DJ-a Shpele, natjecateljice Vesna Benić (54) Zadar, Elvira Bonačić Sargo (54) Split, Sandra Petrž (50) Zaprešić, Barbara Varga (46) Rijeka prošetat će i pozirati u modnim proljetnim, elegantnim i ljetnim komadima iz svog kućnog ormara. 

Upravo jer je ovaj show doista drugačiji od uobičajenih izbora za Miss, ne ocjenjuje se samo lijepa figura i lice već i karizma, personality i talenti kandidatkinja, nije ni čudo da u ovom trećem krugu natjecateljice neće nositi odjevne predmete nekih od naših modnih kreatora, već predstaviti svoj osoban modni imidž. 

Voditeljica programa je Ana Malovan.

A tko će odnijeti pobjedu u trećem krugu, saznat će se 29.05. u anketi objavljenoj nakon prikazane emisiji u 20:30 sati na službenoj Facebook stranici Online LIVE TV Croatia u kojoj će se moći glasati do 23 sata.

Pokretač online televizije i showa je glavni urednik Romano Sole iz Splita. Partneri manifestacije u Zadru su: Grad Zadar, Callegro bar Zadar i Apartman Marula Zadar. Stalni partneri showa Online Miss Croatia su: Rmodels Croatia, Music Club Pino, Hotel San Antonio, Butik Diva i Bal Beauty.