Početna PROMO NAMJEŠTAJ MIMA: Otvorenje najvećeg prodajnog salona u Zadru uz humanitarnu notu

NAMJEŠTAJ MIMA: Otvorenje najvećeg prodajnog salona u Zadru uz humanitarnu notu

FOTO: noviradio.hr

Dugogodišnjim iskustvom u opremanju prostora i savjetovanju Mima se razvila u pouzdanog partnera pri uređenju svakog interijera. Krenuvši od malog obiteljskog poduzeća 1991. g. do danas je otvoreno 10 poslovnica diljem cijele Hrvatske. Mima je ove godine proslavila i veliki 30 rođendan. Stalno ulaganje u dizajn i stručne kadrove i osluškivanje potreba potrošača pridonijelo je današnjoj zavidnoj poziciji kod domaćih konkurenata. Mima se polako ali sigurno probija na domaćem tržištu, a jedna od njezinih najvećih snaga su naravno zadovoljni kupci. Prema kupcima koji su na listi strateških prioriteta njeguje se cjeloviti pristup, gdje nije u cilju samo prodaja proizvoda već pomoć i pristupačnost tijekom cijelog procesa nabavke i opremanja.

Mimini djelatnici svakom kupcu pristupaju individualno. Na raspolaganju su sa svojim stručnim savjetima što olakšava proces odluke. Osim toga tu je i usluga montaže, kako bi usluga bila cjelovita, a kupac dobio najviše za svoj budžet. Kako bi se još više približila potrebama kupaca, Mima je 2009. pokrenula proces vlastite proizvodnje ugradbenih ormara, kliznih stijena i kuhinja po mjeri. U sklopu tog projekta dostupne su usluge savjetovanja sa dizajnerom, mjerenje prostora i izrada idejnog rješenja, te proizvodnja, dostava i cijela montaža. Lokacija na kojoj se sada nalaze pokazala se idealnom za zadarske kupce a i šire.

“Za nas je ovo jedna od najvažnijih lokacija zbog ključnih kupaca na ovom području i zato smo ponosni što naši  kupci i djelatnici dobivaju pristupačniji i atraktivniji  salon. Zadovoljni su kupci najveći motivator u svakodnevnom ustrajanju biti još bolji.

Kupci su nas prepoznali kao pouzdanog partnera u proizvodnji namještaja i opremanju doma, zbog čega smo motivirani da i dalje gradimo prijateljski odnos i povjerenje prema kupcima.

Salon ima 6000 m2, koji je ujedno i najveći salon do sada. U salonu možete pronaći pomno biran namještaj prema najnovijim trendovima koji pokriva asortiman od kuhinje, dnevnog boravka, blagovanice, spavaće sobe, dječje sobe, predsoblja,  uz to nudimo veliki izbor dekoracija.

Ono po čemu se najviše ističemo su kuhinje po mjeri po želji kupaca i ugradbeni ormari po mjeri!” prilikom otvorenja rekao je direktor Mime g. Milenko Marjanović.

Direktorica Marina Marjanović i direktor g. Milenko Marjanović uručili su donacije Udruzi za Down sindrom Zadarske županije, DV Latica i udruzi Zadarske šapice u ukupnoj vrijednosti od 30.000 kn.

Na svečanom otvorenju nastupio je zadarski band Rockatansky, dok je za gastro specijalitete bio zadužen jedan od najpoznatijih hrvatskih chefova Renato Kraljev.

« od 20 »