Početna VIJESTI NARUŠAVANJE JAVNOG REDA I MIRA Fizički i verbalni sukob doveli 32-godišnjaka do...

NARUŠAVANJE JAVNOG REDA I MIRA Fizički i verbalni sukob doveli 32-godišnjaka do pritvora

Foto: ilustracija/pixabay.com

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja u svezi kaznenog djela teška tjelesna ozljeda i naročito drskog ponašanja, osumnjičeni predan pritvorskom nadzorniku, a drugo dvoje osumnjičenih uz optužni prijedlog prepraćeni nadležnom sudu 

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela teška tjelesna ozljeda i narušavanja javnog reda i mira naročito drskim ponašanjem.

Naime, 32-godišnjaka se sumnjiči da je 23. svibnja u Zadru, oko 01,45 sati  na Relji, prilikom fizičkog sukoba teško ozlijedio 42-godišnjaka, dok je 32-godišnajk zadobio lake tjelesne ozljede.

Osumnjičeni je jučer predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, dok je kaznena prijava zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda dostavljena  nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru.

Nadalje, zbog sumnje da su kritične prigode sudjelovali u narušavanju javnog reda i mira,  jučer su na Kazneno-prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru prepraćeni 42-godišnjak i 22-godišnjakinja uz optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.