Početna GLAZBA Nastup Mary May najavljuje bogatu koncertnu sezonu u Zadru

Nastup Mary May najavljuje bogatu koncertnu sezonu u Zadru

Mary May, 2019. | Foto: BroPromotion press

U petak, 2. listopada, kao najava Koncertne sezone 2020/2021, u Zadar premijerno stiže Mary May, najsnažnija kantautorica domaće scene. Njena glazba živi u skrovitim pejzažima gdje se susreću američki folklor, pop i blues. Uživo nastupa s bendom koji čine redom izvrsni glazbenici – Luka Čapeta na gitari, Marin Živković na saksofonu i Borko Rupena na bubnjevima.

Koncertni ured Zadar, unatoč kriznoj i neizvjesnoj godini, u Zadar nastavlja dovoditi vrhunske glazbene poslastice. Tako je nedavno, u okviru projekta ZadrugART, na Kapetanskom po prvi put u Zadru nastupio sjajni reper Kandžija. Podsjetimo i na prvorazredni kulturni događaj kada je u Zadru dvama rasprodanim koncertima 19. i 20. lipnja javnosti prvi put uživo predstavljena suradnja Bože Vreće i Edina Karamazova. Njihov je album Lachrimæ, upravo objavljen u izdanju diskografske kuće Croatia Records, već izazvao veliku pažnju domaćih i stranih medija.

U istom duhu i nova koncertna sezona donosi pregršt uzbudljivih glazbenih događaja, a detalji će se objaviti na medijskoj konferenciji 29. rujna.

Ulaznice za koncert Mary May koji će se održati u crkvi sv. Nikole, se u pretprodaji mogu kupiti na adresi ulaznice.hr po cijeni od 30 kuna.