Početna GLAZBA Njemačka rock grupa Scorpions najavljuje novi album „Rock Believer“!

Njemačka rock grupa Scorpions najavljuje novi album „Rock Believer“!

Popularna njemačka rock grupa ”Scorpions” objavila je novi singl „Peacemaker“ s kojim najavljuju 19. studijski album ”Rock Believer” koji bi trebao izaći u veljači naredne godine.  Vodeći singl s nadolazećeg albuma ne samo da predstavlja esenciju zvuka koji ih je učinio popularnima, nego paralelno slušatelje vodi u eru kada su Scorpions osvajali top ljestvice. Najnovijim singlom Scorpions pokazuju kako su, i nakon pola stoljeća karijere, itekako  spremni prodrmati svijet glasnim rockom!

Doista, „Peacemaker“ , zaokružen pratećim video spotom u kojem članovi benda demonstriraju sviračko umijeće, zvuči kao da je svježe „uvezen“ iz doba vrhunca legendarnog hard rock benda.

„Prva stvar koja mi je pala na pamet bila je glavna tema pjesme. Peacemaker peacemaker. Jednostavno sam se igrao s tim riječima, a u vrijeme kada je toliko ljudi ugroženo koronavirusom, te uzevši u obzir razorne ratove i druge besmislene zločine, čini se da pogrebnik mora raditi prekovremeno. Dolazi vrijeme kada će, nakon pandemije, zavladati ‘peacemaker’… to je slika svijeta koja mi je zaista privlačna“, komentirao je pjevač Klaus Meine, koji je napisao stihove za pjesmu dok  glazbu potpisuju Rudolf Schenker i Pawel Maciwoda.