Početna ZABAVA “NOVI GLAS” Druga polufinalna emisija je vani! Poznato troje finalista!

“NOVI GLAS” Druga polufinalna emisija je vani! Poznato troje finalista!

Poznato je troje finalista glazbenog show-a “Novi glas”, a to su: ANTEA GRGIN (odabrao žiri), ROKO MARIĆ (odabrali slušatelji) te MARY RADIĆ (odabrao žiri). Ostalo je nepopunjeno još jedno mjesto, a za njega se natječu Antea Grgeč, Hana Grubić i Katarina Šango.

Podsjetimo, Novi radio pokrenuo je jedinstveni glazbeni show „Novi glas“. Nakon prijava kandidata putem Natječaja u kojem smo tražili nove glazbene nade iz Zadra i Zadarske županije, odabrano je 8 najboljih koji su raspoređeni u dvije polufinalne emisije show-a koje će se prikazati na YOUTUBE kanalu Novog radija.

PUBLIKA ODABRALA DRUGOG FINALISTA!

Podsjetimo, nakon prve polufinalne emisije stručni žiri (Emilija Kokić, Jure Brkljača, Danijela Đimoti i Frane Judnič) najboljom je proglasio ANTEU GRGIN,  a slušatelji i gledatelji su putem našem portala noviradio.hr u proteklih sedam dana glasovali za svojeg favorita kojeg oni žele vidjeti u velikom finalu. Najviše glasova publike dobio je ROKO MARIĆ (45,15 % glasova publike) koji je drugi finalist „NOVOG GLASA“! U tijesnoj lavovskoj borbi na drugom mjestu ostao je Ernest Marnika (44,85 % glasova publike), dok je najmanje glasova dobila Nika Uzelac (10 % glasova publike).

DRUGA POLUFINALNA EMISIJA JE VANI! ŽIRI ODLUČIO DA MARY RADIĆ IDE U FINALE!

U drugoj polufinalnoj emisiji žiri nije imao lak zadatak, ali je na kraju ipak odlučio da izravno u finale ide mlada MARY RADIĆ. Uz nju su se natjecale Antea Grgeč, Hana Grubić i Katarina Šango za koje priča još nije gotova.

Naime, u idućih sedam dana slušatelji i gledatelji moći će za njih glasati OVDJE.

Nakon zbrajanja glasova znat ćemo i zadnju sudionicu finala show-a NOVI GLAS!

S nestrpljenjem očekujemo finale „NOVOG GLASA“!

VRIJEDNA NAGRADA POBJEDNIKU

Pobjednik show-a, osim prestižne titule, osvojit će vrijednu nagradu:  snimanje i potpunu audio/video produkciju pjesme i rotaciju pjesme na Novom radiju