Početna Novi glas

Novi glas

MARY RADIĆ je pobjednica prve sezone Novi glas Novog radija.

Nakon dvije napete polufinalne emisije u kojima smo poslušali 8 prekrasnih izvedbi, nakon glasovanja žirija te naših čitatelja i slušatelja, u finalu se našlo  četvero mladih pjevača. Bili su to Antea Grgeč, Mary Radić, Roko Marić, Antea Grgin.

U finalu smo čuli kako finalisti pjevaju pjesme koje su pomno izabrali za ovu priliju, a u super finale po odabiru žirija prošle su Mary Radić i Antea Grgeč.

Nakon što su Mary i Ante otpjevala još jednu pjesmu, žiri je na kraju ipak odlučio kako je Mary Radić pobjednica showa Novi Glas Novog radija!

Osvojila je titulu NOVOG GLASA te kao nagradu snimanje i potpunu audio/video produkciju pjesme i rotaciju pjesme na Novom radiju.

Hvala našem žiriju u kojemu su uz naše „novoradijevce“ Danijelu Đimoti i Franju Judniča, sjedili i Emilija Kokić i Jure Brkljača.

Mary čestitamo na pobjedi!!

Zahvala ide i svima koji su se prijavili na Novi glas. Cijelu emisiju pogledajte na Youtube kanalu Novog radija.

Novi glas – izbor najljepšeg glasa Zadarske županije

„Novi glas“ je reality pjevačko natjecanje Novog radija koje za cilj ima otkrivanje mladih pjevačkih talenata sa zadarskog područja.

Najvažnija stavka cijelog projekta je odabir isključivo kvalitetnih, zadarskih pjevačkih talenata koji će svojim izvedbama, pred stručnim žirijem, prezentirati svoj talent.

U stručnom žiriju su Emilija Kokić, koja je s grupom Riva osvojila Eurosong, Jure Brkljača, koji je i sam sudjelovao na pjevačkom natjecanju, te predstavnici Novog radija, glazbenici Danijela Đimoti i Franjo Judnič.

Najbolji od njih osvojit će titulu NOVOG GLASA te kao nagradu snimanje i potpunu audio/video produkciju pjesme i rotaciju pjesme na Novom radiju.

Publika je odlučila da u finale ide Antea Grgeč koja je s 60.06% glasova slavila ispred Hane Grubić (20,59%) i Katarine Šango (19

35%).

U drugoj emisiji Novi glas, odlukom žirija u finale odlazi Mary Radić. Vi, dragi slušatelji odlučujete o zadnjem finalistu. U nastavku dajte svoj glas svom favoritu!

Cijelu emisiju pogledajte na linku.

Mary Radić – finalistica od strane žirija
[totalpoll id=”60007″]

EMISIJA 1

U tijesnoj borbi, Roko Marić je ušao u finale glasovima publike.

Antea Grgin je pobjednica prve emisije i ujedno prva finalistica. Koga Vi želite vidjeti u finalu? Glasati možete do 26. veljače 2024. do 11:59h.

Cijelu emisiju pogledajte na linku.

Antea Grgin – finalistica prve emisije
Ernest Marnika
Nika Uzelac
Roko Marić
[totalpoll id=”59787″]