Početna PROMO NOVO I MODERNO Velekem otvorio novu veliku trgovinu boja i lakova u...

NOVO I MODERNO Velekem otvorio novu veliku trgovinu boja i lakova u Zadru

FOTO: Velekem

Sloganom “Bojama uljepšajte svaki dan”, renomirana tvrtka Velekem svečano je otvorila novu trgovinu u Zadru, na adresi Ul. Bleiburških žrtava 15. Velekem je tvrtka 45-godišnje tradicije u veleprodaji boja za unutarnje i vanjske prostorije, lakova, žbuka, hidroizolacija, silikonskih kitova, ljepila te ostalog materijala za završne radove u građevinarstvu.

Zadarska trgovina, površine 271 metara četvornih, 15. je izdvojena trgovina u sustavu Velekoma uz još 8 trgovina koje se nalaze po trgovačkim centrima u svim većim gradovima u Hrvatskoj, a prva je s kojom je tvrtka krenula u potpuni rebranding.

Zdravko Šarić, direktor Velekema

– Htjeli smo napraviti iskorak u kvaliteti i nivou koji držimo. Na ovaj način ćemo dalje sve trgovine rebrandirati i raditi trgovine velikog formata. Ova trgovina koju smo danas otvorili u Zadru sigurno je najekskluzivnija po pitanju profesionalnih boja i lakova na području cijele Republike Hrvatske. Zadar je moj grad, ja u njemu živim, i mislim da je i red da upravo u Zadru bude i prva ovakva trgovina – rekao nam je Zdravko Šarić, direktor Velekema i dodao kako se ovim potezom slijedi poslovna vizija tvrtke i unapređenja prodaje.

– Velekem ima 890 veleprodajnih kupaca u Hrvatskoj, a distribuiramo robu i manjim trgovinama za konačnu prodaju. Ali smo, naravno, i lider u prodaji malim potrošačima. Kako nam reklama kaže; za profesionalce, kuću ili stan. Otvoreni smo prema svima.

Potpuni rebranding podrazumijevao je i promjenu loga za koji je zaslužna Magdalena Smoljan iz Dobropoljane.

– Logo je slijed starog loga koji je otpočetka prisutan u tvrtki. Radi se o jednoj “tikvici” za boju koja se izlijevala putem prekidača. Mi smo sada išli na modernu “tikvicu”, odnosno epruvetu koja također sadrži boje. No, ono što mene najviše veseli je da je ovaj novi logo napravila naša mlada sugrađanka Magdalena Smoljan koja je u potpunosti pogodila ono što smo mi htjeli. Meni je stvarno izuzetna čast da nam je logo napravio netko iz našeg grada – pojasnio je Šarić.

Velekem po povoljnim cijenama nudi premium proizvode svih značajnijih domaćih i svjetskih proizvođača: Chromos Svjetlost, Hempel, Henkel, Ceresit, Pattex, Fragmat, Max alati, Bosch, Sika, Lechner, Loba, VMD, Mastici Vottero, Stig…

U novom centru boja u Zadru pronađite sve na jednom mjestu, boje i lakovi, fasadni sustavi, auto kozmetika, alati, sprejevi, parketni program, silikoni, program za bazene, zaštitna odjeća i obuća, yachting program.

« od 9 »