Početna PROMO “NOVO RUHO” Preuređeni interijer lobbya hotela Pinije izmamilo oduševljenje posjetitelja

“NOVO RUHO” Preuređeni interijer lobbya hotela Pinije izmamilo oduševljenje posjetitelja

Hotel Pinija u Petrčanima večeras je zasjao u novom ruhu. Naime, hotel s dugogodišnjom tradicijom koji je sagrađen još 1970. godine na prirodnom poluotoku, u borovoj šumi po kojoj je dobio i ime, sada je dobio novi, moderniji štih. Zbog kvalitete ponude hotelskih sadržaja i plaže, hotel je postao prepoznat među domaćim i stranim gostima, dok lokalnom stanovništvu u ljetnim mjesecima predstavlja jedno od najomiljenijih kupališta u regiji. 

“Rekao bih da je ovaj izgled danas neprepoznatljiv u usporedbi s onim od prošle godine Radovi su bili naporni i teški, vrijeme nas je malo poslužilo, malo nije, bilo je dosta borbe i priprema u zadnji tren. Iznimno smo ponosni na ovu transformaciju koja je rezultat osobnog dodira vlasnika i investitora. Zadnjih 15 godina se nije ulagalo u predvorje hotela i svakim danom smo težili ka većoj promjeni kako bismo udovoljili gostu”, kazao je mladi direktor hotela Ante Kovačević.

Također smo otkrili da sa sutrašnjim danom službeno započinje turistička odnosno hotelska sezona. Kako bi ona trebala izgledati ove godine i što očekuju u nadolazećem periodu, direktor hotela odgovorio je:

“Prvi gosti nam stižu već sutra, a za Uskrs smo poprilično popunjeni. Spremni smo za rad i ne preostaje nam ništa drugo nego otvoriti hotel i nastaviti raditi.”

foto: noviradio.hr

Obzirom na prethodne godine, Hotel Pinija ostvaruje jako dobre turističke rezultate, a u novoj turističkoj sezoni vlasnici se vesele novim gostima. Prema riječima direktora, njihovo kontinuirano ulaganje u hotel i sadržaje kako bi standard podigli na viši nivo, ostvaruje se. Ove godine najviše gostiju očekuju iz Njemačke, Austrije i Hrvatske.

“Mi smo fokusirani na 4 zvijezdice ali nastojimo pružati uslugu na nivou 5 zvjezdica. Orijentirani smo skandinavskom tržištu čiji su gosti visoke platežne moći te smo mi njima jeftina destinacija, a oni dobiju dobar prov kad dođu u Hrvatsku”, kazao je direktor naglašavajući kako je u planu izgradnja novog Kongresnog centra na poluotoku, a očekivano vrijeme radova je do 1. studenog zbog čega očekuju produženu sezonu.

Straha zbog nedostatka radne snage, kako kaže, nemaju. Najviše im je potrebno deficitarnih zanimanja; konobara i kuhara:

“Kadrova ne manjka, puno je uloženo u radnu snagu pa nam se to i vratilo kao bumerang tako da smo po tom pitanju pokriveni za sezonu.”

Izgled predvorja kreacija je zagrebačke arhitektice Edite Geci koja nam je detaljnije opisala kako je došlo do realizacije ovog poduhvata te zašto je upravo ovakva modernizacija interijera dobro uklopiva s mediteranskim ambijentom.

foto: noviradio.hr

“Uvijek je prostor taj koji inspirira. Zbog prekrasne mikrolokacije na kojoj se nalazi prvenstveno smo htjeli naglasiti ovaj prekrasan ambijent. U eksterijeru smo napravili ova refleksivna stakla koja odražavju more i šumu. Realizacija transformacije brzo se odvila jer smo s radovima započeli još u prosincu. Posebno me veseli što smo sve uspješno i brzo napravili, a ujedno smo postigli željenu kvalitetu prostora kojom ćemo postići “dobar prvi dojam” posjetitelja hotela.”

foto: noviradio.hr

Vlasništvo Intermoda d.o.o. hotelu donosi kontinuiranu modernizaciju sa svrhom unapređenja ponuda i usluga, a duga obiteljska tradicija garantira srdačan i osoban pristup svakom gostu. Osim niza estetskih promjena kao i bogatih sadržaja, ovaj hotel od sutra otvara vrata za svoje goste. Vlasnici radosno i u punoj spremi pozzdravljaju novu sezonu – uređenje recepcije i lobbya, po svemu viđenom, zasigurno će očarati buduće posjetitelje.