Početna VIJESTI Premijer Plenković u Zadru o brojnim aktualnim temama, potpisano 13 ugovora za...

Premijer Plenković u Zadru o brojnim aktualnim temama, potpisano 13 ugovora za razvoj otočne infrastrukture

FOTO: noviradio.hr

Premijer Andrej Plenković u Zadru se danas osvrnuo na pop – up odnosno anketu postavljenu na naslovnici Indexa. Naime, uz poruku “Ako želite pristupiti Indexu, molimo vas da potvrdite da ste čovjek”, bila su ponuđena dva odgovora – “Da, ja sam čovjek” i “Ne, ja sam član HDZ-a”. Index je to postavio u znak podrške riječkom kafiću Three Monkeys, koji ne želi HDZ-ovce kao goste. Plenković kaže :”To je govor mržnje i očekujem reakcije”:

Plenković je danas naime boravio u Šibensko-kninskoj i Zadarskoj županiji. U ranim poslijepodnevnim satima obišao je radove na projektu navodnjavanja u Baštici te potom i gradilište ribarske luke Gaženica. Tom prilikom svečano je uručeno 13 ugovora. Plenković je istaknuo kako će ti ugovori pokrenuti važne projekte otočne infrastrukture I otočnog ribarstva:

Nakon ribarske luke premijer je obišao Ligu protiv raka Zadar gdje je izjavio i da će Zadar dobiti linearni akcelerator kroz EU program Gospodarski oporavak. U večernjim satima u svojstvu predsjednika stranke nazočit će sjednici predsjedništva županijskog HDZ-a. Danas je ponovio da će kandidati za gradonačelnika i župana biti Branko Dukić i Božidar Longin: