Početna PROMO Od posebnih pića koja nikad niste imali priliku probati, domaćih nagrađivanih vina...

Od posebnih pića koja nikad niste imali priliku probati, domaćih nagrađivanih vina do dostave za razne proslave – sve to i više, pronaći ćete u trgovini „Moonshine“

Ukoliko poželite kupiti posebno piće koje se ne može pronaći nigdje drugdje u gradu, svakako posjetite trgovinu „Moonshine“, jer u svojoj ponudi imaju sve što vam treba. Ukoliko i nemaju to što tražite, bez brige… ekipa iz trgovine „Moonshine“ za vas će isto naručiti i dostaviti u roku od 2 do 3 dana. Ekipa iz “Moonshina” pobrinut će se i za ponudu na raznim proslavama.

Više od 50 vrsta ginova, preko 30 vrsta whiskeya, razne tequille, rakije, kao i vina (crna i bijela), pive te bezalkoholna pića – sve to pronaći ćete na adresi Obala kneza Branimira 4, gdje je još 2019. godine otvorena trgovina „Moonshine“.

Jedna od vlasnica, Martina Vuković ispričala nam je da se u trgovini „Moonshine“ mogu pronaći i vina i rakije Vinarije Šoškić koji su na zadnjem Decanteru pokupili nagrade. Njihov Sauvignon je dobio srebrnu medalju, a naravno, i to vino pronaći ćete u ponudi trgovine „Moonshine“.

Osim toga, dodaje Martina, uvijek se može pronaći jedan dio asortimana koji je izvanserijski te ga naručuju po vlastitom nahođenju.

Uz mogućnost narudžbe pića,“Moonshine“ ima i jedan dio veleprodaje te dostave za različita stavlja poput krštenja, pričesti, vjenčanja, djevojačke i momačke večeri, uz mogućnost povrata robe. Drugim riječima, sve ono što nije iskorišteno može se vratiti.

Vrijedna ekipa ih trgovine „Moonshine“ na raspolaganju je kupcima od ponedjeljka do subote od 9 do 21 sat, a osim na adresi Obala kneza Branimira 4, možete ih pronaći i na Facebooku i Instagramu gdje su navedeni svi kontakti. Recimo i da se svi proizvodi mogu naručiti i preko Glovo aplikacije.