Početna VIJESTI One Possible Option pozivaju Zadrane u stvaran svijet uz glasnu glazbu i...

One Possible Option pozivaju Zadrane u stvaran svijet uz glasnu glazbu i druženje

foto: Karmen Kasapović

Ova sjajna rock četvorka stiže u dvoranu Centra za kreativne industrije 21. listopada gdje će zadarskoj publici premijerno predstaviti svoj vrlo hvaljeni i nagrađivani album “No King” (2020. Cro Rec) ali i premijerno izvesti pjesme koje će se naći na njihovom novom albumu. Uz to, najavili su i posebna iznenađenja za Zadrane.

Bend oformljen 2011. godine čine otac i sin Kasapović (Zdravko na gitari i Deni na vokalu) uz dvojicu dugogodišnjih prijatelja – bubnjara Dejana Adamovića Devu i basistu Borisa Braila.

Svoj  glazbeni izričaj opisuju kao rock s modernim i slobodnim pristupom zvuku kojem su na prvom mjestu pjesma i autentičnost, a u njihovu će se kvalitetu napokon uvjeriti i zadarska publika.

Ljudi često žale za propuštenim koncertom kada čuju kakva je bila atmosfera, zato radije na vrijeme pustite Netflix, YouTube i društvene mreže i dođite u stvaran svijet, u buku, znoj i dobro društvo, a mi ćemo kao i uvijek dati sve od sebe da to bude odlična večer, poručio je Deni Kasapović frontmen riječkog benda One Possible Option ususret svirci u Zadru.

foto: Filip Grzinčić

Ne propustite koncert energičnih Riječana u sklopu Urbofon Live programa, ove subote, 21. listopada od 21 sat u Centru za kreativne industrije!

Vrata se otvaraju u 20 sati, a ulaznice se mogu kupiti putem sustava Entrio, u Udruzi Prizma (pon-pet od 8 do 16 sati) te na ulazu u dvoranu na dan koncerta.

O Urbofon Live programu

Urbofon Live je cjelogodišnji koncertni program urbane glazbe zamišljen kao svojevrsni nastavak na radijsku emisiju Urbofon koja se od 2018. godine emitira na HR Radio Zadru, a prati domaću nezavisnu i urbanu glazbenu scenu. Cilj programa Urbofon Live je pozicionirati Zadar na koncertnu kartu urbane glazbene scene u Hrvatskoj, upoznati publiku s recentnom hrvatskom glazbenom scenom te jačati lokalnu glazbenu scenu kroz povezivanje i umrežavanje s glazbenicima iz cijele Hrvatske. Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija, Zadarske županije i Grada Zadra.