Početna PROMO OPUŠTANJE, ZABAVA, IGRE – SVE TO NUDI FALKENSTEINER HOTELS & RESIDENCES!

OPUŠTANJE, ZABAVA, IGRE – SVE TO NUDI FALKENSTEINER HOTELS & RESIDENCES!

Drage obitelji, dragi prijatelji Falkya,

Dugom čekanju došao je kraj! Naša voljena maskota Falky slavi svoj rođendan i želimo vas pozvati da proslavite s nama ovaj poseban događaj. Bilo da odaberete proslaviti u jednom od naših Family hotela ili na Falky partyju u vaša četiri zida: Falky i njegovi prijatelji pripremili su za vas nezaboravan program.

Zabava i igre  za idealan obiteljski odmor
Kada naša draga maskota slavi svoj rođendan, svi imaju razloga za slavlje: u našim Family hotelima vaše mališane očekuje poseban rođendanski animacijski program od kojeg će dječje oči zaiskriti. Proslavite Falkyjev rođendan, uživajte u ukusnim slasticama i složite avanturističke slagalice. Svima najdraži dio: druženje s omiljenim Falkyjem!

Zabava pokraj mora!

Zaplivajte još jednom, osjetite sunčeve zrake na svojoj koži i uživajte u opuštenosti Dalmacije prije hladnih zimskih dana. Provedite jesenske praznike u Family Hotelu Diadora i uživajte u tematskim dječjim vikend programima – Falky & Happy Kiddos vikendima.  Od rujna do studenog pronaći ćete uzbudljive aktivnosti i radionice poput Baby vikenda. Falky Ranger vikenda te zabavnih eksperimenata i STEAM radionica s Tinker Labsom

Panorama koja oduzima dah

Istražite prirodu i opustite se u Acquapura SPA svijetu dok se vaša djeca zabavljaju: Naš Falkensteiner Hotel Kronplatz mjesto je koje donosi dobar osjećaj baš cijeloj obitelj. I najbolje od svega: Falky poziva djecu do 14 godina da borave besplatno, čak i za vrijeme praznika!

https://www.falkensteiner.com/en/hotel-kronplatz/offers/kronplatz-falky-s-special?utm_medium=email&utm_source=Offer&utm_campaign=2310-00HRHR-FalkyBirthday-CNL&pl=b11010t0c01130dn0b40a10an0ac10v0cp0bi0af00

Aktivan obiteljski doživljaj

Cijela će obitelj uživati u Katschbergu! Uz all-inclusive koncept hotelaFalkensteiner Club Funimation Katschberg te u Falkensteiner Hotel Cristallo, gdje se zabava ispunjena akcijom spaja s mirnim trenucima u prirodi. Naš savjet: Posjetite “Best of Lungau” i prepustite se ritmu Šlager hitova!