Početna ZABAVA Ovogodišnje izdanje Kino Zone starta u srijedu uz napetu triler dramu ‘’Obje...

Ovogodišnje izdanje Kino Zone starta u srijedu uz napetu triler dramu ‘’Obje strane oštrice’’

U srijedu 01. veljače službeno starta peta godina djelovanja naše i vaše kinoteke, a čast otvaranja dopala je jednoj od najistaknutijih redateljica današnjice, Claire Denis i njezinoj hvaljenoj romantičnoj triler drami ”Obje strane oštrice” za koju je u konačnici nagrađena ‘Srebrnim medvjedom’ za najboljeg redatelja/icu na prošlogodišnjem Berlinaleu!

Sara i Jean u stabilnoj su vezi već deset godina. Čine se sretnima. On je njezina stijena, netko na koga se može osloniti. Kada su se prvi put upoznali Sara je bila u vezi s Françoisom, Jeanovim najboljim prijateljem. Jednoga dana Sara vidi Françoisa na ulici. On nju ne vidi, no preplavljuje ju osjećaj da bi joj se život mogao drastično promijeniti. François se uskoro javlja Jeanu i predlaže mu da ponovno zajedno rade. Stvari iznenada izmiču kontroli.

Iskusna redateljica Claire Danes je i s ovim djelom iznova podsjetila s kojom lakoćom vješto i nadahnuto drži sve konce kako ispred tako i iza kamere, a ništa manje dojmljiv posao je odradila i izvanredna glumačka postava predvođena neodoljivom Juliette Binoche i Vincentom Lindonom kojeg ste u našoj kinoteci mogli gledati i prošle godine u senzacionalnom ”Titanu”.

Napeta triler drama ”Obje strane oštrice” na rasporedu je ove srijede, 01. veljače s početkom od 20 h u Polivalentnoj dvorani Providurove palače!

Ulaznice po cijeni od 3,98 eura (30 kuna) mogu se kupiti svakim radnim danom u periodu od 09-13h u prostoru Centra nezavisne kulture (preko puta pošte na Relji) te na samoj lokaciji prikazivanja, Polivaletnoj dvorani Providurove palače sat vremena prije početka prikazivanja. Ulaznice se pak mogu i rezervirati porukom u inbox profila Kino Zone na Facebooku i Instagramu, e-mailom na: info@kino-zona.com te SMS i WhatsApp porukom na 099/7208342.